Πιτ Ντέιβιντσον: Έδωσε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στο προσωπικό της σειράς Bupkis, μετά την ακύρωσή της

Πιτ Ντέιβιντσον: Έδωσε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στο προσωπικό της σειράς Bupkis, μετά την ακύρωσή της

Η ημι-αυτοβιογραφική σειρά διακόπηκε μετά την 1η σεζόν έπειτα από την αποχώρηση του διάσημου κωμικού και πρωταγωνιστή

davidson_74
Μετά την αποχώρηση του Πιτ Ντέιβιντσον από το «Bupkis» που οδήγησε στην ακύρωση της τηλεοπτικής σειράς, ο ηθοποιός του «Saturday Night Live» φέρεται να μοίρασε χρηματικά ποσά σε ορισμένους δημιουργούς που εργάστηκαν στην εκπομπή, σύμφωνα με το TMZ.

Ο ηθοποιός έδωσε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στους δημιουργούς που εργάστηκαν για την 1η σεζόν, σύμφωνα με πηγές που είπαν ότι το έκανε για να τους ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά τους.

Ο 30χρονος κωμικός «έδωσε τα χρήματα σε αρκετούς ανθρώπους» που «συμμετείχαν στην πρώτη σεζόν, αλλά δεν δούλευαν απαραίτητα στη ακυρωμένη πλέον δεύτερη σεζόν», πρόσθεσε μια πηγή.
Ο Ντέιβιντσον αποχώρησε από την εκπομπή του Peacock - μια ημίωρη ημι-αυτοβιογραφική κωμωδία για τη ζωή του - τον περασμένο μήνα. Η κωμική σειρά, στην οποία συμπρωταγωνίστησαν η Ίντι Φάλκο και ο Τζο Πέσι στο ντεμπούτο των οκτώ επεισοδίων, ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Ιούνιο του 2023, αρκετούς μήνες πριν από την αποχώρηση του Ντέιβιντσον.

Ωστόσο, μόλις ο κωμικός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, η streaming υπηρεσία διέκοψε τη σειρά.

«Πάντα έβλεπα το "Bupkis" ως ένα παράθυρο στη ζωή μου, αφού είναι τόσο προσωπικό και αφορά τους αγώνες μου και την οικογένειά μου», δήλωσε ο Ντέιβιντσον στο Variety όταν επιβεβαίωσε την αποχώρησή του τον Μάρτιο.

Και πρόσθεσε: «Μετά από σχεδόν μια δεκαετία που η προσωπική μου ζωή βρισκόταν στα μέσα ενημέρωσης, ήθελα μια ευκαιρία να πω την ιστορία μου με τον δικό μου τρόπο. Από όλη τη δουλειά που έχω κάνει ποτέ, το "Bupkis" είναι μακράν αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανος».

Ο Ντέιβιντσον εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του «στον Λορν Μάικλς [σ.σ. δημιουργός του Saturday Night Live] και το Broadway Video, την Peacock, την Universal Television και τους καταπληκτικούς ηθοποιούς και σεναριογράφους που με βοήθησαν να δημιουργήσω κάτι ειλικρινές, αστείο και ειλικρινές».

«Αισθάνομαι επίσης ότι αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει τελειώσει», συνέχισε ο ηθοποιός του «King Of Staten Island» και κατέληξε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο και για σας παιδιά να δείτε τη δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους όσους με υποστηρίζουν γιατί είμαι για πάντα ευγνώμων».

Κλείσιμο
Ο Ντέιβιντσον σύντομα θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Έντι Μέρφι σε «ένα νέο τεράστιο Blockbuster», σύμφωνα με τις πηγές του TMZ. Προηγουμένως, είχε εμφανιστεί σε ταινίες όπως το «Dumb Money» και το «Bodies Bodies Bodies».

Ειδήσεις σήμερα:

Είχαν δώσει «ραντεβού» για συμπλοκή στη Γλυφάδα αλλά τους πρόλαβε η ΕΛΑΣ - Προσήχθησαν 25 ανήλικοι 14-17 ετών

Στόλτενμπεργκ: Απομακρύναμε από τα κεντρικά του ΝΑΤΟ δίκτυο Ρώσων κατασκόπων

71 πυρκαγιές σε 12 ώρες - Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία σε έξι περιοχές λόγω των ισχυρών ανέμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης