Πιτ Ντέιβιντσον: Οι φίλοι του ανησυχούν - Σχεδιάζουν παρέμβαση μετά την πρόσφατη αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του

Πιτ Ντέιβιντσον: Οι φίλοι του ανησυχούν - Σχεδιάζουν παρέμβαση μετά την πρόσφατη αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του

Ο κωμικός ακύρωσε εμφανίσεις του και μάλιστα ξέσπασε σε κινηματογραφικό πλατό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

davidson_234
Η πρόσφατη ασταθής συμπεριφορά του Πιτ Ντέιβιντσον - συμπεριλαμβανομένης της ξαφνικής ακύρωσης συναυλιών και της κατάρρευσης - φέρεται να έχει προκαλέσει ανησυχία στους πιο στενούς του φίλους.

Οι φίλοι του πρώην κωμικού του «Saturday Night Live» σχεδιάζουν μια παρέμβαση εν μέσω της ανησυχητικής συμπεριφοράς του, σύμφωνα με το RadarOnline.com.

Ο πολυτάραχος 30χρονος κωμικός απογοήτευσε τους θαυμαστές του όταν ξαφνικά ακύρωσε πολλές stand-up παραστάσεις την τελευταία στιγμή τον Δεκέμβριο του 2023, συμπεριλαμβανομένης μιας συναυλίας στο διάσημο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης, όπου πηγές υποστηρίζουν ότι ο γεννημένος στο Στέιτεν Άιλαντ ήθελε να σκίσει μπροστά στο κοινό της πόλης του.
Κλείσιμο
«Αυτή ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ παράσταση που πίστευε κανείς ότι θα ματαίωνε», δήλωσε ένας μια πηγή στο National Enquirer. «Μια συναυλία στη Νέα Υόρκη είναι πραγματικά σημαντική γι' αυτόν!».

Η σειρά των ακυρώσεων ακολουθεί το πρόσφατο ξέσπασμα του Ντέιβιντσον στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του «Riff Raff», μπροστά στους έκπληκτους συμπρωταγωνιστές του, όπως ο Ντάστιν Χόφμαν, η Τζένιφερ Κούλιτζ και ο Εντ Χάρις.

Ο ρόλος θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για την άνοδο της καριέρας του πρώην συντρόφου της Κιμ Καρντάσιαν, αλλά η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του απειλεί να σαμποτάρει την καριέρα του.

«Ο Πιτ έκανε κακό στον εαυτό του με το να καταρρεύσει συναισθηματικά μπροστά σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του Χόλιγουντ», διέρρευσε μια πηγή. «Είναι στα πρόθυρα του να γίνει σταρ, αλλά συνεχίζει να σαμποτάρει τον εαυτό του».
27125886

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο Ντέιβιντσον έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, προκαλώντας τόσο σοβαρές ζημιές που το σπίτι χρειάστηκε να κατεδαφιστεί. Τέθηκε σε πρόγραμμα εκτροπής 18 μηνών αφού κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη οδήγηση.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο stand-up κωμικός παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση κεταμίνης για τέσσερα χρόνια πριν μπει τελικά για πρώτη φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο Ντέιβιντσον αποκάλυψε επίσης ότι τον Ιούνιο μπήκε ξανά σε κλινική για θεραπεία της οριακής διαταραχής προσωπικότητας με μετατραυματικό στρες λόγω της απώλειας του πατέρα του, ο οποίος ήταν πυροσβέστης και πέθανε στις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2001 στους Δίδυμους Πύργους.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία» λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της

Αγία Παρασκευή: Για κακούργημα διώκονται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον 14χρονο - Δίωξη και στους γονείς

The Crown αλά δανικά: Θυσιάστηκε ή εκβιάστηκε η αδελφή της Άννας-Μαρίας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης