Βασίλης Καρράς: «Μας είχε απαγορεύσει να βγάλουμε προς τα έξω κάτι για τις φιλανθρωπίες του» λέει ο μαέστρος του

Βασίλης Καρράς: «Μας είχε απαγορεύσει να βγάλουμε προς τα έξω κάτι για τις φιλανθρωπίες του» λέει ο μαέστρος του

«Γιατί το έκανε με την καρδιά του, ήταν αληθινή η φιλανθρωπία του» πρόσθεσε

vasilis-karras
Ο Γιάννης Γκιούρας, ο μαέστρος που συνεργάστηκε επί τέσσερις δεκαετίες με τον Βασίλη Καρρά κι ήταν ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες, αναφέρθηκε σε εκείνον σε δηλώσεις του.

Μιλώντας στο «Live News», δήλωσε αρχικά, πως δεν ξέρει πότε ακριβώς επιδεινώθηκε η υγεία του καλλιτέχνη, ενώ περιέγραψε τις τελευταίες του ημέρες.

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς έμαθε για τη σοβαρότητα της υγείας του, αλλά επειδή είχε αποκτήσει κάποια στιγμή περισσότερο βάρος και κουραζόταν, είχε καθιερώσει να εμφανίζεται με το σκαμπό. Ήταν δηλαδή, μια καθιερωμένη εμφάνιση αυτή που την αποδέχτηκε ο κόσμος, γιατί ήταν τόσο δοτικός, μεταφέροντας την αγάπη και τα τραγούδια του στον κόσμο, που δεν τους ενοχλούσε ότι έπαιρνε σκαμπό και ξεκουραζόταν», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxz6kly1hzll)

Κλείσιμο
Πρόσθεσε επίσης: «Έβγαινε πάντα σαν άρχοντας στα πρώτα τραγούδια, όρθιος, όσο άντεχε η κράση του. Απλώς μετά, καθόταν και συνέχιζε το πρόγραμμα καθιστός».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συμπεριφορά του αείμνηστου τραγουδιστή απέναντι στους συνεργάτες του.

«Θα σας πως για εμάς τους μουσικούς, που μας είχε σαν παιδιά του και σαν οικογένεια του, ότι ήμασταν οι πρώτοι Θεσσαλονικείς που όταν ο Βασίλης κατέβηκε στην Αθήνα, μας κατέβασε και εμάς κάτω. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που κατέβασε την μουσική του οικογένεια και την επέβαλε στην Αθήνα. Μας έβαλε μέσα στον κόσμο της μουσικής και μέσα στις εταιρείες, γιατί μας εμπιστευόταν και εμείς τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε: «Κι έτσι δοτικός όπως ήταν με εμάς, ήταν και με όλο τον κόσμο που είχε ανάγκη. Όποιος έμπαινε μέσα στο καμαρίνι του και είχε κάποιο πρόβλημα, είτε υγείας είτε οικονομικό, ήταν απλοχέρης και έλεγε στον συνεργάτη του "κόψε μια επιταγή και δώσε στα παιδιά" ή "δώσε στον άρρωστο". Πάντα κρυφά όμως και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποτέ δεν θέλησε να το βγάλει αυτό προς τα έξω και εμάς, που ξέραμε, μας είχε απαγορεύσει επ' ουδενί να βγάλουμε κάτι τέτοιο προς τα έξω. Γιατί το έκανε με την καρδιά του, ήταν αληθινή η φιλανθρωπία του».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ο καβγάς, οι μπουνιές και το κυνηγητό πριν ο 18χρονος καρφώσει το ψαλίδι στο στήθος του 16χρονου αδερφού του στη Νέα Σμύρνη

Live το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Έδινε επί χρόνια μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης