Βασίλης Καρράς: Πλούταρχος, Βανδή, Οικονομόπουλος και Ρέμος στην ταφή του μεγάλου τραγουδιστή - Οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» στην Καβάλα

Βασίλης Καρράς: Πλούταρχος, Βανδή, Οικονομόπουλος και Ρέμος στην ταφή του μεγάλου τραγουδιστή - Οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» στην Καβάλα

Βέρτης, Φοίβος, Πάολα, Πλιάτσικας, Δάντης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής είπαν το «ύστατο χαίρε»

Βασίλης Καρράς: Πλούταρχος, Βανδή, Οικονομόπουλος και Ρέμος στην ταφή του μεγάλου τραγουδιστή
tafh-4-arthrou
Στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφτηκε σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος έδωσαν από το πρωί γνωστοί, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη. Η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Φοίβος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Δάντης, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Σαμπάνης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρέθηκαν εκεί, για να τιμήσουν τον σπουδαίο τραγουδιστή.

Η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και «λύγισε» για την απώλεια του Βασίλη Καρρά. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο της καριέρας της με τίτλο «Γέλα μου» το 1994, με τη συμβολή του. Στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον θάνατό του, είχε πει: «Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα». Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά, δεν σταμάτησε να κλαίει κατά την έξοδό της από την εκκλησία.
BK-19
Η Δέσποινα Βανδή
BK-23

Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη και τον νυν σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη.

karras-paola-1
karras-paola-2
Πάολα

Κλείσιμο
Ο Ζαφείρης Μελάς ήταν ανάμεσα σε εκείνους που διατηρούσαν μια δυνατή φιλία με τον Βασίλη Καρρά και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της οικογένειας, τις δύσκολες αυτές στιγμές. Όπως είχε δηλώσει τις προάλλες«Ήταν βασιλιάς της νύχτας, ήταν ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, ήταν τραγουδιστής καψούρας. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει η ώρα να τον αποχαιρετήσω».

BK-4
Ο Ζαφείρης Μελάς


Στο Κοκκινοχώρι και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν στενός φίλος του αγαπητού τραγουδιστή.

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρα (6)

karras-remos-2

Στην Καβάλα έφτασε και ο Νίκος Οικονομόπουλος που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Βασίλη, θα τον τραγουδήσουμε και θα είμαστε οι άνθρωποι που θα μεταφέρουμε τα τραγούδια του στις επόμενες γενιές».

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά (10)
BK-47
Ο Νίκος Οικονομόπουλος

 Μετά από λίγο στην εκκλησία του Κοκκινοχωρίου Καβάλας για να πει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά έφτασε και ο Νίκος Βέρτης που μετά βίας μπορούσε να αρθρώσει λέξεις. Όπως δήλωσε: «Δεν το έχω πολύ καλά γιατί είμαι πολύ συγκινημένος. Όπως ξέρετε και εγώ κατάγομαι από εδώ. Με τον Βασίλη ήμασταν οικογένεια. Η οικογένειά του είναι και οικογένειά μου. Ο κόσμος που ήρθε στο τελευταίο αντίο του Βασίλη, τα λέει όλα. Είχαν ανάγκη όλοι να τον αποχαιρετήσουν. Αγαπήθηκε ως καλλιτέχνης και λατρεύτηκε ως άνθρωπος. Καλό του ταξίδι. Εμείς θα τον αγαπάμε και θα τον τιμούμε πάντα».

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά (9)

Επίσης ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Φοίβος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Δάντης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρέθηκαν εκεί για τον Βασίλη Καρρά. Στην Καβάλα ταξίδεψε και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Το «παρών» έδωσε και ο Γιώργος Σαμπάνης.
BK-37
Ο Γιάννης Πλούταρχος
BK-44
Ο Χρήστος Δάντης

sabanis
Γιώργος Σαμπάνης



karras-khdeia-es__7_
Ο μουσικοσυνθέτης Φοίβος
karras-khdeia-es__5_
Γιώργος Κακοσαίος και πίσω του ο πατέρας του Γιάννης Πλούταρχος


Οι τραγουδιστές Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης είπαν επίσης στο τελευταίο αντίο στον μεγάλο καλλιτένχη.

Ο Σάκης Αρσενίου μιλά για τον Βασίλη Καρρά

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μιλά για τον Βασίλη Καρρά

BK-15
Συγκινημένος και ο Χρήστος Μενιδιάτης στην ταφή του σπουδαίου τραγουδιστή

Το ύστατο χαίρε είπε στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο, όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρα (4)

karras-unboxholics
Οι Unboxholics


Δείτε βίντεο: Βασίλης Καρράς: Πλούταρχος, Βανδή, Οικονομόπουλος και Ρέμος στην ταφή του μεγάλου τραγουδιστή - Οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» στην Καβάλα
Βασίλης Καρράς: Πλούταρχος, Βανδή, Οικονομόπουλος και Ρέμος στην ταφή του μεγάλου τραγουδιστή


Ειδήσεις σήμερα:

Τοπικές βροχές σήμερα στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο - Η πρόγνωση για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Νεκρός εντοπίστηκε 16χρονος στη Νέα Σμύρνη - Έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Τουλάχιστον επτά νεκροί - ανάμεσά τους και μια 9χρονη - από τις σφοδρές καταιγίδες στην ανατολική Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης