Nτρου Μπάριμορ: Χάιδεψε το χέρι της Όπρα Γουίνφρεϊ κατά τη διάρκεια συνέντευξης και προκάλεσε αντιδράσεις

Nτρου Μπάριμορ: Χάιδεψε το χέρι της Όπρα Γουίνφρεϊ κατά τη διάρκεια συνέντευξης και προκάλεσε αντιδράσεις

Μια χειρονομία της παρουσιάστριας προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο - «Πραγματικά με ανατριχιάζει» έγραψαν, ανάμεσα σε άλλα

barrymore
Η Nτρου Μπάριμορ χαρακτηρίστηκε ως «cringey» αφού χάιδεψε άβολα την Όπρα Γουίνφρεϊ σε μια προεπισκόπηση του επεισοδίου της Τρίτης του «Drew Barrymore Show».

Στο κλιπ, οι δύο γυναίκες καθόντουσαν δίπλα-δίπλα στον καναπέ, ενώ μιλούσαν για τη σημασία της αλληλεπίδρασης με το κοινό του στούντιο.
Η Μπάριμορ κρατούσε σφιχτά το χέρι της Γουίνφρεϊ, ενώ με το άλλο της χέρι χάιδευε το χέρι της θρυλικής τηλεπαρουσιάστριας.

«Κάτι που έμαθα για εσένα, επειδή δεν γνώριζα αυτή τη λεπτομέρεια, ήταν ότι περνούσες χρόνο με το κοινό εκτός της εκπομπής που γύριζες», είπε η ηθοποιός στη Γουίνφρεϊ.

Κλείσιμο

Η 69χρονη φαίνεται ότι προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια της Μπάριμορ, καθώς ανασηκώθηκε από τη θέση της.

«Είναι απαραίτητο - το συνεργείο μου συνήθιζε να λέει: "Θεέ μου, πόσο χρόνο πρέπει να πας να μιλήσεις στο κοινό;"» απάντησε η Γουίνφρεϊ παίρνοντας ελαφρώς μια απόσταση.

Στη συνέχεια η 48χρονη Μπάριμορ άφησε την καλεσμένη της εν μέσω του ενθουσιασμού της για την απάντηση της Γουίνφρεϊ. Η μεγιστάνας των ΜΜΕ άρχισε στη συνέχεια να μιλάει με τα χέρια της, ενώ επιδοκίμασε την Μπάριμορ που συνέχισε το ημερήσιο talk show της χωρίς κοινό κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Γι' αυτό είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις χωρίς κοινό και σε συγχαίρω για το γεγονός ότι τα κατάφερες χωρίς κοινό, γιατί είναι σχεδόν - γιατί δεν παίρνεις την ενέργειά τους», είπε.

Ενώ η Γουίνφρεϊ δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την προσέγγιση της οικοδέσποινας του talk show κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αρκετοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν τη συμπεριφορά της Μπάριμορ.

«Με ανατριχιάζει πραγματικά τώρα. Είναι απλά πολύ περίεργη», σχολίασε ένα άτομο.
«Η Ντρου είναι υπερβολικά αυταρχική και κακοπροαίρετη και δεν φαίνεται γνήσιος ο τρόπος με τον οποίο περιτριγυρίζει τους καλεσμένους της!!!» έγραψε ένας άλλος.

«Το κράτημα του χεριού και το χάιδεμα του χεριού είναι πέρα από τα όριά μου», συμφώνησε κάποιος άλλος. «Η γλώσσα του σώματος της Όπρα ήταν τόσο ξεκάθαρη ότι ήθελε το χέρι της πίσω», συμπλήρωσε ένας τέταρτος.

Στην οποία ένας άλλος πρόσθεσε: «Γιατί η Ντρου προσπαθεί πάντα να πιέσει τη στιγμή; Ντρου, χαλάρωσε».

Η σταρ του «E.T.», ωστόσο, είναι γενικά γνωστή για τη σωματική επαφή με τους καλεσμένους της.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία στην Ιταλία μετά από δικαστική απόφαση

Χάος στη Βουλή της Πολωνίας: Ακροδεξιός βουλευτής έσβησε με πυροσβεστήρα τα κεριά για την εβραϊκή Χάνουκα – Δείτε βίντεο

Είναι η τρίτη φορά που γίνεται και το σχολείο δεν κάνει κάτι, λέει η μητέρα του 7χρονου θύματος άγριου bullying στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης