Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: Γιατί να μην συνεργαστώ μαζί του, τι έχει, ψώρα;

Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: Γιατί να μην συνεργαστώ μαζί του, τι έχει, ψώρα;

Βγαίνουν μετά από 30 χρόνια και μιλάνε, γιατί δεν το έκαναν τότε, δήλωσε ο ηθοποιός

kostis_-_kimoulis
O Τάσος Κωστής μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τα 50 χρόνια του στην υποκριτική, τον Γιώργο Κιμούλη, τη σύζυγό του και την περιπέτεια της υγείας του.

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε: «Δεν κατάλαβα πότε συμπλήρωσα περισσότερα από 50 χρόνια στην υποκριτική. Είναι σαν να ξεκίνησα χθες. Ήθελα να γινώ πιλότος. Καταλάθος μπήκα στην υποκριτική και έμεινα. Γράφτηκα στη δραματική σχολή και μετά έμεινα. Όταν ξεκίνησε η τηλεόραση, τις παρουσιάσεις τις έκαναν μόνο ηθοποιοί. Στο παρελθόν, κανένας δημοσιογράφος δεν έβγαινε ποτέ στην κάμερα για να μιλήσει. Και να μου προτείναν να παρουσιάσω κάτι, δεν θα το έκανα. Αν θέλουν να κάνουν σειρές με κριτήριο τους followers με γεια τους και χαρά τους, θα πιάσουν πάτο, σκουπίδια».

Σχετικά με τις κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά ο ηθοποιός σχολίασε: «Ε και; Ας του μιλούσε. Βγαίνουν μετά από 30 χρόνια και μιλάνε, γιατί δεν το έκαναν τότε; Εκείνη την ώρα; Το λένε ξαφνικά εκ του ασφαλούς. Γιατί τότε δεν τολμάς να το κάνεις. Κάντο τότε όταν πρέπει. Μετά δεν έχει καμία αξία».

Δείτε το  βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwnb2m4lccp5)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ηθοποιό: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει; Ψώρα;».

Στη συνέχεια, για τις πολλές ώρες εργασίας στο παρελθόν ο Τάσος Κωστής σημείωσε: «Κατάφερα να συνδυάσω την οικογένεια με την δουλειά μου, γιατί ήταν η "Πηνελόπη" πίσω και περίμενε. Αυτό είναι σύντροφος».

Για το θέμα υγείας ανέφερε: «Όταν έμαθα ότι είμαι άρρωστος, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα πόσο θα ζήσω. Τι έχω μπροστά μου. Ένιωθα ένα κενό. Εγώ προσπάθησα να είμαι ήρεμος και ρώτησα τον γιατρό τι να κάνω. Μου είπε ότι είμαι σοβαρά, ότι θα κουραστώ αλλά ότι θα πάω καλά. Όταν ήμουν άρρωστος, δεν ήθελα ανθρώπους γύρω μου, ήθελα να παίρνω δύναμη από εμένα, δεν ήθελα κόσμο δίπλα μου. Όταν ήμουν άρρωστος ούτε τον γιο μου δεν ήθελα δίπλα μου, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος, θα έσκαγε από το να δείξει τι αισθάνεται. Χρειαζόμουν κάποιον, είχα τη γυναίκα μου που κοιμόταν δίπλα μου. Πιο πολύ δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ την κατάσταση της υγείας της γυναίκας μου, παρά τη δική μου. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω και είμαι πάντα δίπλα στην γυναίκα μου. Αυτό θα πει σύντροφος, να θες με έναν άνθρωπο να είσαι μαζί. Χωρίς συμφέρον, να έχεις έναν άνθρωπο να είσαι μαζί».

Στο τέλος, ο Τάσος Κωστής είπε: «Ερωτευμένος δεν υπήρξα ποτέ, με την έννοια ότι "Α, δεν μπορώ". Είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που τον αγαπούσα, τον εκτιμούσα. Στην αρχή μου έκανε κλικ, γιατί ήταν ωραίο κορίτσι, 21 χρόνων, πιπίνι. Και περισσότερο με έκανε η ψυχούλα του. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγάπη, όχι το εξωτερικό, το περίβλημα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τύπου «Π» το Σαββατοκύριακο

«Καλή αρχή», είπε ο Μητσοτάκης στον Κασσελάκη - Τι συζήτησαν μπροστά στις κάμερες

Taste Atlas: Τα δύο ελληνικά γλυκά στα 50 κορυφαία του κόσμου - Ποιο είναι στη λίστα με τα χειρότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης