Ιωάννα Παλιοσπύρου για Γιώργο Κιμούλη: «Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;»

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Γιώργο Κιμούλη: «Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;»

«Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες» δήλωσε 

paliospyrou_-_kimoulis
H Σοφία Βογιατζάκη έκανε πρόσφατες δηλώσεις όπου έδειχνε και πάλι την στήριξή της στον Γιώργο Κιμούλη, καθώς έκανε πολύ θετικά σχόλια για τον σκηνοθέτη.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της ηθοποιού, η Ιωάννα Παλιοσπύρου φάνηκε ενοχλημένη και αποφάσισε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να εκφράσει την άποψή της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στράφηκε τόσο κατά της ηθοποιού, όσο και της κατά της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes», στην κάμερα της οποίας έκανε τις δηλώσεις η Σοφία Βογιατζάκη.

«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βίας σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Κλείσιμο
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές, είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων».

«Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά», συνέχισε η Ιωάννα Παλιοσοπύρου.

Δείτε τις αναρτήσεις
paliospyroy-vogiatzaki

paliospyroy_-_vogiatzaki_2
paliospyroy_-_vogiatzaki_3
Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για την περιοδεία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes», τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Η ηθοποιός, παρά τις καταγγελίες που αντιμετώπισε και την εμπλοκή του με το κίνημα του MeToo, συνεχίζει να στηρίζει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuy3oq7zd0xt)

«Η καλοκαιρινή περιοδεία πηγαίνει πολύ καλά. "12 τη νύχτα" του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Γιώργου Κιμούλη, παίζει κιόλας ο γλυκός μου. Την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την παράσταση. Την έχει αγκαλιάσει την παράσταση ο κόσμος», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Τι να πω για τον Κιμούλη; Είναι ένα όνομα, μια ιστορία. Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού θεάτρου. Αν με ρωτήσεις ποιο όνομα μου έρχεται για το θέατρο, είναι "Γιώργος Κιμούλης"», πρόσθεσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Εκκενώνονται ακόμα 8 οικισμοί, ανησυχία για αποθήκες πυρομαχικών

Φωτιές: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Ροδόπη, Καβάλα, Κύθνο, Εύβοια και Βοιωτία

Τούρκος οδηγός σπάει τις μπάρες διοδίων στον Λαγκαδά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, βγάζει χαλάκι να προσευχηθεί και επιτίθεται σε πυροσβέστες - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης