Μάθιου Πέρι: Δεν προσδιορίστηκε από τη νεκροψία η αιτία θανάτου του, θα γίνουν πρόσθετες εξετάσεις

Μάθιου Πέρι: Δεν προσδιορίστηκε από τη νεκροψία η αιτία θανάτου του, θα γίνουν πρόσθετες εξετάσεις

Όλες οι πληροφορίες για τον θάνατό του - Τι έκανε πριν την τραγική κατάληξη - Πώς αποχαιρέτησε το Χόλιγουντ τον «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»

matthew_perry_main
Η αιτία του θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι στην κατοικία του το Σάββατο θα απαιτήσει πρόσθετες διερευνητικές εξετάσεις από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες προτού καταλήξει σε συμπέρασμα.

Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε το διαδικτυακό του αρχείο για τον Πέρι το απόγευμα της Κυριακής, αναφέροντας την αιτία θανάτου του ως «αναβολή».

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ωστόσο, το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Ο Μάθιου Πέρι ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, στο τζακούζι που έχει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις αρχές, οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του στις 4:07 μ.μ., αφού έλαβαν κλήση 911.

Αστυνομικοί από το τμήμα του Λος Άντζελες που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Pacific Palisades έκαναν έρευνα για ναρκωτικές ουσίες, όμως δεν βρέθηκε τίποτα μέχρι στιγμής.

Το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ο ηθοποιός να υπέστη καρδιακή προσβολή και να πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του. Η αστυνομία θα συνεχίσει να ερευνά τον θάνατο του σταρ.

Στο σπίτι του ηθοποιού σύμφωνα με τη New York Post κατέφθασαν συντετριμμένοι οι γονείς του Σούζαν και Τζον Μπένετ.

Η στιγμή που ο πατριός του φτάνει στο σπίτι, εμφανώς σε σοκ από την είδηση του θανάτου του Πέρι
@joy.of.everything

Dateline NBC’s Keith Morrison who is Matthew Perry’s stepfather greets & comforts Matthew Perry’s parents outside of his home several hours after the news of his passing. #matthewperry #keithmorrison #breakingnews #celebritynews #ripmatthewperry #friends

♬ original sound - Joy Of Everything

Κλείσιμο
Όπως αναφέρεται στο ΤΜΖ, ο Μάθιου Πέρι είχε ολοκληρώσει ένα δίωρο παιχνίδι pickleball (άθλημα παρόμοιο με το τένις) και φτάνοντας στο σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του σε εξωτερικές δουλειές. Όταν εκείνος επέστρεψε, βρήκε τον ηθοποιό αναίσθητο μέσα στο τζακούζι του.

Δείτε βίντεο από το εξωτερικό του σπιτιού του Μάθιου Πέρι λίγο αφότου βρέθηκε νεκρός
@joy.of.everything

Breaking News: Actor Matthew Perry’s house seen shortly after the news broke that the actor has passed away within the home at age 54. R.I.P. Matt #matthewperry #friends #ripmatthewperry #mattperry #breakingnews

♬ original sound - Joy Of Everything



Σε βίντεο που εξασφάλισε η DailyMail, φαίνεται το εξωτερικό μέρος του σπιτιού του και το τζακούζι, στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή.



Η φωτογραφία που έβγαλε πριν λίγες μέρες στο τζακούζι που άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Μάθιου Πέρι μάλλον, περνούσε αρκετό από τον χρόνο του χαλαρώνοντας στο τζακούζι του. Πρόσφατα μάλιστα, είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με το κοινό του, όπου ποζάρει μέσα σε αυτό.

Συγκεκριμένα, έξι μέρες πριν τον θάνατό του, ο Μάθιου Πέρι είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο χαλαρώνει στο τζακούζι του φορώντας τα ακουστικά του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του είχε γράψει: «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Είμαι ο Mattman».

Δείτε την ανάρτηση:


Πέθανε ανήμερα των γενεθλίων της Τζούλια Ρόμπερτς

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, που κατά σύμπτωση την ίδια μέρα είχε τα γενέθλιά της η πρώην του Τζούλια Ρόμπερτς. Η ηθοποιός, η οποία έκλεισε τα 56 της χρόνια χθες και ο Πέρι ήταν ζευγάρι στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Ο Πέρι έγραψε στα απομνημονεύματά του του 2022, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, πώς η ηθοποιός φέρεται να ήθελε να κάνει ένα πέρασμα στα Φιλαράκια, αλλά μόνο αν ήταν μέρος μιας ιστορίας με τον Τσάντλερ Μπινγκ.

Why Matthew Perry Dumped Julia Roberts in the '90s
Ο Πέρι έστειλε στη Ρόμπερτς τρεις ντουζίνες τριαντάφυλλα και μια κάρτα για να την ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο να πει το «ναι» στην δημοφιλή κωμική σειρά του NBC - κατόπιν αιτήματος της δημιουργού Marta Kauffman.

«Έτσι ξεκίνησε ένα τρίμηνο φλερτ με καθημερινά φαξ. Αυτό ήταν πριν από το Διαδίκτυο, πριν από τα κινητά τηλέφωνα - όλες οι ανταλλαγές μας γίνονταν με φαξ. Και ήταν πολλές, εκατοντάδες», γράφει ο Πέρι στο βιβλίο του. «Τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα καθόμουν δίπλα στο φαξ και περίμενα να έρθει σιγά σιγά το επόμενο… γράμμα της».

Τα γράμματα μέσω φαξ, τα οποία «έγιναν ρομαντικά», μετατράπηκαν στη συνέχεια σε τηλεφωνήματα που κρατούσαν 5 ώρες. Στη συνέχεια, η Τζούλια εμφανίστηκε στην πόρτα του.

«Όταν την άνοιξα, ήταν εκεί, ήταν μια χαμογελαστή Τζούλια Ρόμπερτς στην άλλη πλευρά. Νομίζω ότι είπα κάτι σαν: "Ω, αυτή η Τζούλια Ρόμπερτς"», θυμήθηκε. Η Ρόμπερτς θα εμφανιζόταν στη συνέχεια στα Φιλαράκια ενώ είχαν ήδη γίνει ζευγάρι. Την Πρωτοχρονιά του 2006 την πέρασαν μαζί στο σπίτι της οικογένειας της ηθοποιού στο Νέο Μεξικό πριν οι δύο τους χωρίσουν δύο μήνες αργότερα.

«Το να βγαίνω με την Τζούλια Ρόμπερτς ήταν πάρα πολύ για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε. Γιατί να μην το κάνει;» έγραφε ο Πέρι στα απομνημονεύματά του.

«Δεν ήμουν αρκετός- δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός- ήμουν στραβός, μη ερωτεύσιμος. Έτσι, αντί να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία της απώλειάς της, χώρισα με την όμορφη και πανέξυπνη Τζούλια Ρόμπερτς».

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με καλούς του φίλους και συνεργάτες να τον αποχαιρετούν μέσω των social media.

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς «Φιλαράκια» στο Twitter έγραψε: «Είμαστε συντετριμμένοι που μάθαμε για το θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας συμπάσχει με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του».


Η Μόργκαν Φέρτσαϊλντ, η μητέρα του «Τσάντλερ» στα «Φιλαράκια» τον αποχαιρέτησε κι εκείνη με μια ανάρτηση στο Twitter. «Ράγισε η καρδιά μου μαθαίνοντας τον θάνατο του "γιου" μου, Μάθιου Πέρι. Η απώλεια ενός τέτοιου λαμπρού νέου ηθοποιού είναι σοκ. Στέλνω αγάπη και συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του, ειδικά στον μπαμπά του, John Bennett Perry με τον οποίο συνεργάστηκα στις ταινίες Flamingo Road και Falcon Crest. #RIPMatthew», έγραψε στη δημοσίευσή της.


H Μάγκι Γουίλερ, που υποδύθηκε τη «Τζανίς» έκανε κι εκείνη μια ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας πως «η χαρά του Μάθιου Πέρι ήταν ότι προσέφερε σε τόσους πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής του». «Νιώθω τόσο πολύ ευλογημένη για κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε».


Η Ράμερ Γουίλις, κόρη του Μπρους Γουίλις, έγραψε σε story της στο Instagram, για τον ηθοποιό: «Ξέρω ότι είχε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στη ζωή και έφερε πολύ χαρά στους ανθρώπους με την κωμωδία του και ελπίζω να αναπαυθεί ειρηνικά».
rummer
Ο Τζάστιν Τρεντό, που ήταν συμμαθητής του στην Ottawa του Καναδά έγραψε για τον ηθοποιό: «Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι είναι σοκαριστικός και φέρνει θλίψη. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα παιχνίδια μας στο προαύλιο και ξέρω ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη χαρά που τους έφερε. Σε ευχαριστώ για τα γέλια, Matthew. Αγαπήθηκες και θα μας λείψεις».



H Ολίβια Μαν εξέφρασε τη θλίψη της μέσα από ένα Instagram story στο οποίο ανέφερε για τον Μάθιου Πέρι: «Πάλεψε τόσο πολύ με τους εθισμούς και ήταν αρκετά γενναίος για να είναι ανοιχτός και ειλικρινής με αυτό. Λυπάμαι πολύ για την οικογένεια και τους φίλους του που μαθαίνουν αυτά τα νέα σήμερα. Μου ραγίζει την καρδιά. Αναπαύσου εν ειρήνη, Μάθιου Πέρι».
munn
Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε για εκείνον και τα όσα έζησαν μαζί στα πιο νεανικά τους χρόνια, σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Ήμασταν συμμορία τότε. Μεγαλώσαμε όλοι μαζί και συνέχεια γελούσαμε, ο Matt, ο Roger, ο David, η Roxana. Παίζαμε θάρρος ή αλήθεια και ο Matt έπρεπε να πάει να πει γελοία πράγματα στα κορίτσια στα μπαρ. Πάντα διασκεδάζαμε και στηρίζαμε ο ένας τον άλλο. Θα μας έβρισκες πάντα σε ένα τραπέζι να μιλάμε τη δική μας γλώσσα. Και ναι, ο Matt είχε πάντα αυτή την αίσθηση του χιούμορ. Ο Matt κι εγώ βγήκαμε μία φορά και ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Ήθελε να κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο στο Malibu αλλά δεν μπορούσε οπότε ο μπαμπάς μου το έκανε γι’ αυτόν. Πήγαμε στο δείπνο και έλεγε για τον μπαμπά μου και την ιρλανδική πειστικότητά του την περισσότερη βραδιά. Η φιλία μας κράτησε πολλά χρόνια. Μία ζωή στην πραγματικότητα. Ξέρω πως πολλοί πονούν, ειδικά η μικρή συμμορία μας. Θα λείψει σε πολλούς και σίγουρα σε εμάς. Ναι. Θα μπορούσα να τα πω πιο ποιητικά ή καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή το σοκ και η θλίψη κυριαρχούν», έγραψε.

σανεν


Η Αλίσα Μιλάνο αποχαιρέτησε κι εκείνη τον ηθοποιό με μια ανάρτηση στο Instagram. «Ο Μάτι ήταν πάντα ο πιο αστείος άνθρωπος στο δωμάτιο κι ο πιο ευγενικός. Ήταν καλός. Μάτι, θυμάσαι που πηγαίναμε να παίξουμε bingo σε εκείνη την εκκλησία στην κοιλάδα; Με έκανες να γελάω μέχρι που πονούσα. Να κλαίω από τα γέλια. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσοι τον αγάπησαν», έγραψε.


Η Σέλμα Μπλερ αποχαιρέτησε επίσης τον «παλιότερο φίλο» της. «Ο παλιότερος άντρας φίλος μου. Όλοι μας αγαπούσαμε τον Matthew Perry και εγώ ιδιαίτερα. Κάθε μέρα τον αγαπούσα άνευ όρων. Κι εκείνος εμένα. Κι είμαι διαλυμμένη. Η καρδιά μου κομμάτια. Όνειρα γλυκά Matty. Όνειρα γλυκά», αναφέρει στην ανάρτησή της στο Instagram.


«Σε ευχαριστούμε για το γέλιο» - Το «αντίο» των φαν στον Τσάντλερ Μπινγκ

Ο θάνατός του, όπως ήταν αναμενόμενο, σκόρπισε θλίψη στο τηλεοπτικό κοινό, που τον απολάμβανε από το 1994 έως το 2004 στη σειρά «Τα Φιλαράκια».
περρυ

Ο Τσάντλερ Μπινγκ, με το πνευματώδες και πολλές φορές αυτοσαρκαστικό χιούμορ του, έγινε ένας από τους αγαπημένους ρόλους των θαυμαστών της σειράς παγκοσμίως.

περρυ

Οι κωμικές του ερμηνείες, ο αυθορμητισμός του και οι ατάκες του τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο «κλασικούς» ρόλους της τηλεόρασης.

Μόλις η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, οι θαυμαστές του έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού.

Το Twitter τις τελευταίες ώρες έχει γεμίσει με ατάκες και σκηνές του «Τσάντλερ Μπινγκ», με πολλές από τις αναρτήσεις να γράφουν «ευχαριστώ» για το γέλιο που πρόσφερε μέσω του ρόλου του. 

Δείτε μερικά tweets:










Ειδήσεις σήμερα

Sky News: Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα - Στην πιο δύσκολη φάση ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς

Καιρός: Ένας ασυνήθιστα ζεστός Οκτώβριος - Τι λένε οι ειδικοί στο protothema.gr

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης