Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»

«Είμαστε συντετριμμένοι καθώς μάθαμε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι» τονίζεται στον επίσημο λογαριασμό της τηλεοπτικής σειράς στο Instagram - «Η κληρονομιά του θα ζήσει σε αμέτρητες γενιές» τονίζει από την πλευρά του το NBC

friends_cover
Φόρο τιμής στον Μάθιου Πέρι αποτίουν τα «Φιλαράκια» μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram. «Είμαστε συντετριμμένοι καθώς μάθαμε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας» τονίζεται στην ανάρτηση.

«Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του», προστίθεται ακόμη στην ανάρτηση η οποία πολύ γρήγορα γέμισε από σχόλια που αναφέρονται στην απώλεια του «Τσάντλερ Μπινγκ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)



NBC: Η κληρονομιά του θα ζήσει σε αμέτρητες γενιές»

Από την πλευρά του το NBC, το κανάλι που είναι υπεύθυνο για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποχαιρέτησε και αυτό τον αγαπημένο ηθοποιό. «Είμαστε απίστευτα λυπημένοι για τον αιφνίδιο θάνατο του Μάθιου Πέρι. Έφερε τόση χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τον τέλειο κωμικό του χαρακτήρα και την εξυπνάδα του. Η κληρονομιά του θα ζήσει σε αμέτρητες γενιές», αναφέρει.



«Σε ευχαριστούμε για το γέλιο» - Οι φαν αποχαιρετούν τον Τσάντλερ Μπινγκ


Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στο τηλεοπτικό κοινό, που τον απολάμβανε από το 1994 έως το 2004 στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο «Τσάντλερ Μπινγκ» με το πνευματώδες και πολλές φορές αυτοσαρκαστικό χιούμορ του, έγινε ένας από τους αγαπημένους ρόλους των θαυμαστών της σειράς παγκοσμίως.
περρυ

Κλείσιμο
Οι κωμικές του ερμηνείες, ο αυθορμητισμός του και οι ατάκες του τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο «κλασικούς» ρόλους της τηλεόρασης. Μόλις η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, οι θαυμαστές του έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού.

Το Twitter τις τελευταίες ώρες έχει γεμίσει με ατάκες και σκηνές του «Τσάντλερ Μπινγκ», με πολλές από τις αναρτήσεις να γράφουν «ευχαριστώ» για το γέλιο που πρόσφερε μέσω του ρόλου του. 

Δείτε μερικά tweets:






Ειδήσεις σήμερα:

Απήγαγαν τους γονείς του ποδοσφαιριστή Λουίς Ντίαζ στην Κολομβία - Σώθηκε η μητέρα του, αγνοείται ο πατέρας του

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στον Κορινθιακό - Κοντά στο Ξυλόκαστρο το επίκεντρο


Νεκρός ο Μάθιου Πέρι: Η δραματική ιστορία ζωής πίσω από τη «βιτρίνα» - Η μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης