Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε ότι βγαίνει κατά κάποιον τρόπο με κάποιον εδώ και 3 χρόνια

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε ότι βγαίνει κατά κάποιον τρόπο με κάποιον εδώ και 3 χρόνια

Η ηθοποιός ανέφερε ότι τον γνώρισε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών

drew_barrymore
Η Ντρου Μπάριμορ είναι «κατά κάποιον τρόπο» σε σχέση εδώ και τρία χρόνια.

Σε μια προεπισκόπηση για το επεισόδιο της Δευτέρας του «Drew Barrymore Show», η ηθοποιός αποκάλυψε στην Γκουίνεθ Πάλτροου ότι βλέπει κάποιον «κατά κάποιον τρόπο τα τελευταία τρία χρόνια», σύμφωνα με το Entertainment Tonight. Επίσης, ανέφερε ακόμη ότι γνωρίστηκαν στην εφαρμογή γνωριμιών, «Raya».

Ενώ συζητούσε για τη σχέση της, η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόσφατα, καθώς έφερε τον σύντροφό της σε έναν γάμο.
«Τον κάλεσα σε έναν γάμο το επόμενο Σαββατοκύριακο και μου είπε: "Ουάου, μετά από τριάμισι χρόνια θα με καλέσεις σε γάμο;"», δήλωσε.

Κατά τη διάρκεια του preview του επεισοδίου, είπε επίσης στην Πάλτροου ότι η δημόσια σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Τράβις Κέλσι την ενέπνευσε να αποκαλύψει επιτέλους τη δική της.
«Θέλω απλώς να πω, για μένα προσωπικά, ότι είμαι ελεύθερη εδώ και επτά χρόνια [και] βλέποντάς την σε εκείνο το πρώτο ραντεβού εκεί έξω με την οικογένειά του, είχα μια μεγάλη Oprah α-χα στιγμή», τόνισε, αναφερόμενη στην πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας στον αγώνα των Kansas City Chiefs με τους Chicago Bears τον Σεπτέμβριο.

Κλείσιμο
«Υπήρχε κάτι τόσο φυσιολογικό σε αυτό, και προφανώς η Τέιλορ Σουίφτ είναι τα πάντα εκτός από φυσιολογική, αλλά είμαι γυναίκα, θα βγω ραντεβού με έναν άνδρα, δεν θα το σκεφτώ υπερβολικά, δεν θα είμαι κρυψίνους και δεν θα είμαι μυστικοπαθής και περίεργη γι' αυτό» πρόσθεσε η Μπάριμορ.

Και συνέχισε: «Αυτό ήταν απόδειξη ότι δεν επηρεάζεται από το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι... ήταν τόσο ήρεμο, σίγουρο και φυσιολογικό που με έκανε να σκεφτώ ότι πρέπει να το κάνω κι εγώ αυτό».

Η 48χρονη ηθοποιός έχει μιλήσει δημοσίως για το γεγονός ότι είναι ελεύθερη από τότε που χώρισε από τον σύμβουλο τέχνης, Γουίλ Κόπελμαν, το 2016 μετά από τρία χρόνια γάμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Οι πρώτες εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη με τη βέρα στο δεξί σε επίσκεψη σε σχολείο στη Νέα Υόρκη

Στο Κάιρο ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο για την ειρήνη – Μήνυμα να αποφευχθεί η ευρύτερη ανάφλεξη

«Διαφήμιση» για την Ελλάδα η έκθεση της Standard & Poor’s που έδωσε την επενδυτική βαθμίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης