Ψυχοκόρες: Εντυπωσίασε η νέα σειρά του ANT1 - Tα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter

Ψυχοκόρες: Εντυπωσίασε η νέα σειρά του ANT1 - Tα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter

Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες

psixokores-321
Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής του ANT1, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι σχολίασαν στο Twitter την υπόθεση και τις ερμηνείες.

Η υπόθεση της σειράς, κυκλοφόρησε αρχικά στον ANT1+ την 1η Σεπτεμβρίου, μεταφέρει τους τηλεθεατές στη δεκαετία του ’50. Η φτώχεια αναγκάζει τις τέσσερις αδελφές Πολύζου να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις ίντριγκες και τα μυστικά που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες. Στην προσπάθειά τους να ανταμώσουν ξανά, χειρότεροι εχθροί τους θα σταθούν οι κυρίες του σπιτιού και ο φόβος ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους.

thumbnail_ΑΝΤ1_Ψυχοκορες-_Οικογενεια-Κοτρωτση-819x1024
thumbnail_ΑΝΤ1_Ψυχοκορες-_Οικογενεια-Νατση-819x1024
thumbnail_ΑΝΤ1_Ψυχοκορες-_Οικογενεια-Αρδιτη-682x1024


Τις ψυχοκόρες υποδύονται οι Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη και Άννα Λουιζίδη. Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστικοί ρόλοι ανήκουν στους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Χρήστο Μαλάκη, Δήμητρα Ματσούκα, Μανώλη Μαυροματάκη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιούλικα Σκαφιδά. To σενάριο έγραψαν η Πέννυ Φυλακτάκη και ο Βαγγέλης Νάσης και η σκηνοθεσία ανήκει στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν θετικά, ανεβάζοντας το σχετικό hashtag της σειράς, στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter.

Δείτε μερικά σχόλια στο Twitter

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Κατά Κασσελάκη ξανά ο Κούγιας: Στις επόμενες εκλογές θα τον ψηφίσουν μόνο «οι ιδιαιτερότητες»


Εντυπωσιακές εικόνες από την συνεκπαίδευση Ελλάδας - Γαλλίας στην οργάνωση μάχης Πεζικού


Βίντεο: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ σε κλειστό στο «παλάτι» του - Οι γκρίνιες για τα φάουλ και οι «προβοκάτσιες» σε συμπαίχτες και αντιπάλους




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης