Σάνεν Ντόχερτι: Ξέσπασε σε κλάματα σε εκδήλωση για το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Σάνεν Ντόχερτι: Ξέσπασε σε κλάματα σε εκδήλωση για το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Η ηθοποιός που δίνει μάχη με τον καρκίνο δέχθηκε ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό

doherty__1_
Αρκετοί από τους διάσημους πρωταγωνιστές του αγαπημένου εφηβικού δράματος της δεκαετίας του '90, Beverly Hills, 90210, επανενώθηκαν στο 90s Con στην Τάμπα της Φλόριντα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η εκδήλωση έφερε κοντά τους αγαπημένους των θαυμαστών Σάνεν Ντόχερτι, Τόρι Σπέλινγκ, Τζέισον Πρίσλεϊ, Τζένι Γκάρθ, Ίαν Ζίρινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Κάρτερις, οι οποίοι αναπόλησαν τις κοινές τους εμπειρίες στην επιτυχημένη σειρά.


Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήρθε όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε στο παρόν. Η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού τετάρτου σταδίου από τη διάγνωσή της το 2015, «λύγισε» καθώς απευθυνόταν στο κοινό. Με δάκρυα στα μάτια, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ» και για να ελαφρύνει το κλίμα πρόσθεσε: «Παιδιά, ξέρετε πόσο μου αρέσει να κλαίω συνεχώς. Και το κάνω, φαίνεται. Οπότε, σας ευχαριστώ».

Σε μια συγκινητική στιγμή, το κοινό σηκώθηκε όρθιο, χειροκροτώντας την ηθοποιό που υποδύθηκε την Μπρέντα Γουόλς στο Beverly Hills, 90210 από το 1990 έως το 1994, αλλά και στο reboot BH90210 του 2019. Κατά τη διάρκεια του χειροκροτήματος, η Ντόχερτι μοιράστηκε τη συνεχιζόμενη μάχη της με τον καρκίνο, περιγράφοντάς την ως «μάχη για τη ζωή μου κάθε μέρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 38:30
Beverly Hills 90210 cast: full panel at 90s Con in Tampa, FL - 17 September 2023

Το πάνελ συμμετείχε σε συζητήσεις σχετικά με την αγαπημένη σειρά και απάντησε σε ερωτήσεις από ενθουσιώδεις θαυμαστές, όλα υπό την καθοδήγηση της ανώτερης συντάκτριας του People, Μπριάν Χέλντμαν.

Κάποια στιγμή, η Ντόχερτι θυμήθηκε τη βαθιά επίδραση που είχε το Beverly Hills, 90210 στη ζωή της, αποκαλύπτοντας πώς χρησιμοποίησε τα κέρδη της από τη σειρά για να πληρώσει κάποιους από τους λογαριασμούς του νοσοκομείου του πατέρα της. Δυστυχώς, ο πατέρας της, απεβίωσε το 2010 μετά από μάχη με διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου ενός εγκεφαλικού επεισοδίου. Η ίδια εξέφρασε τη βαθιά αγάπη και τον θαυμασμό της γι' αυτόν, περιγράφοντάς τον ως τον «σπουδαιότερο άνθρωπο στον κόσμο» σε δήλωση που εξέδωσε μέσω του δημοσιογράφου της.
90scon

Η επανένωση στο 90s Con έγινε τρεις μήνες αφότου η ηθοποιός μοιράστηκε ανοιχτά την εξάπλωση του καρκίνου στον εγκέφαλό της μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram με ένα βίντεο που την δείχνει να υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία. Το βίντεο αποτύπωσε τον φόβο της κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Το ταξίδι της Ντόχερτι στον καρκίνο ξεκίνησε το 2015, όταν αρχικά διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ο οποίος περιλάμβανε πολλαπλούς όγκους. Υποβλήθηκε σε μονή μαστεκτομή τον Μάιο του 2016, ενώ ακολούθησε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία λόγω του προχωρημένου σταδίου του καρκίνου. Το 2017 ανακοίνωσε ότι βρισκόταν σε ύφεση, για να αποκαλύψει τον Φεβρουάριο του 2020 ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει και είχε φτάσει στο τέταρτο στάδιο.

Το βίντεο που δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2023 την έδειχνε να υπομένει τη διαδικασία τοποθέτησης μάσκας ακτινοβολίας, μια οδυνηρή εμπειρία για την ίδια λόγω κλειστοφοβίας. Εξέφρασε τους φόβους της και αναγνώρισε την υποστήριξη που έλαβε από τους αφοσιωμένους ιατρικούς επαγγελματίες του Ιατρικού Κέντρου Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες.
75542817-0-image-a-34_1695005976836
75542831-0-image-a-31_1695005888382
Κλείσιμο

Εκτός από τους αγώνες για την υγεία της, η Σάνεν Ντόχερτι αντιμετώπισε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της με τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, φωτογράφο Κερτ Ισβαριένκο, τον Απρίλιο μετά από 11 χρόνια γάμου. Ήταν μια συνεχής παρουσία και πηγή υποστήριξης καθ' όλη τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο.

Η Ντόχερτι διαδραμάτισε έναν καθοριστικό ρόλο στις τέσσερις πρώτες σεζόν του Beverly Hills, 90210 (1990-1994) και παραμένει μια αγαπημένη φιγούρα στους θαυμαστές της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του '90. Η σειρά συνεχίστηκε για άλλες έξι σεζόν μετά την αποχώρησή της, ολοκληρώνοντας το 2000. Συμμετείχε επίσης στην επανεκκίνηση, BH90210, η οποία διήρκεσε μία σεζόν με έξι επεισόδια.

Ειδήσεις σήμερα

Ποια ήταν η μία από τις δύο νοσηλεύτριες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Λιβύη – Η τραγική ιστορία της

Δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς οι πέντε Έλληνες νεκροί στο τροχαίο στη Λιβύη

Απίστευτες τιμές για θέσεις πάρκινγκ στην Αθήνα: €1 εκατ. στο Μαρούσι, €1,72 εκατ. στο κέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης