Σάνεν Ντόχερτι: Δείτε βίντεο λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου στον εγκέφαλό της

Σάνεν Ντόχερτι: Δείτε βίντεο λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου στον εγκέφαλό της

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - «Προσπαθώ να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη»

doherty
Η Σάνεν Ντόχερτι μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει στον κόσμο «πώς μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος», λίγο πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι της, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο αυτού του έτους.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210», η οποία βρίσκεται στη μέση της μάχης της για τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τη δύσκολη μάχη που δίνει για την υγεία της.

«16 Ιανουαρίου. Χειρουργική επέμβαση. Είχα έναν όγκο στο κεφάλι μου, τον οποίο ήθελαν να αφαιρέσουν και να κάνουν βιοψία. Προσπαθώ σαφώς να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη. Ο φόβος ήταν συντριπτικός για μένα. Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Κλείσιμο
Το βίντεο ήρθε μόλις λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκε τη συνταρακτική ενημέρωση για την κατάστασή της, αποκαλύπτοντας στους 2 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram, ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.

«Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας», έγραψε την περασμένη εβδομάδα. «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά στη ζωή μου».
Η Σάνεν Ντόχερτι ανέβασε βίντεο από την επέμβαση που έκανε για τον καρκίνο στον εγκέφαλο

Η αξονική τομογραφία έδειξε ότι η πρώην ηθοποιός του «Charmed» είχε εγκεφαλικές μεταστάσεις - μια κατάσταση που συμβαίνει όταν τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώνονται από την αρχική τους θέση στον εγκέφαλο, σύμφωνα με την Mayo Clinic.

«Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Δρ Amin Mirahdi και τους καταπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai», συνέχισε. «Αλλά αυτός ο φόβος.... Η αναταραχή..... η χρονική στιγμή όλων αυτών.... Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015, ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2020 ότι παλεύει με καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου.

Η ενημέρωση ήρθε τρία χρόνια αφότου μοιράστηκε ότι η πρώτη της περιπέτεια με τον καρκίνο είχε περάσει σε ύφεση. Το 2021, η Ντόχερτι είπε στους θαυμαστές της ότι «παλεύει για να μείνει ζωντανή».

«Δεν θέλω ποτέ να λειτουργώ [σαν να πεθαίνω]», είχε πει τότε στο «Good Morning America». «Θέλω απλώς να λειτουργώ σαν να μην έχω πράγματα να τσεκάρω γιατί θα συνεχίσω να παλεύω για να μείνω ζωντανή», πρόσθεσε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βρήκαν επτά από τους διακινητές για το ναυάγιο στην Πύλο - Είναι όλοι Αιγύπτιοι

Έρχεται από σήμερα ασυνήθιστο για την εποχή κύμα κακοκαιρίας - Πότε αναμένεται το καλοκαίρι

Τρομακτικό βίντεο: Τεράστιο πουλί χτύπησε σε αεροσκάφος - Με αίματα αλλά... ατάραχος ο πιλότος

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης