Πιτ Ντέιβιντσον: Έπαιρνε καθημερινά κεταμίνη για 4 χρόνια

Πιτ Ντέιβιντσον: Έπαιρνε καθημερινά κεταμίνη για 4 χρόνια

Ο διάσημος κωμικός είχε εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης το καλοκαίρι, όπου είχε αναφερθεί ότι χρησιμοποιούσε το φάρμακο για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης 

davidson
Ο Πιτ Ντέιβιντσον μίλησε, κατά τη διάρκεια ενός stand-up show στο Atlantic City με τον Τζον Μαλένεϊ και τον Τζον Στιούαρτ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, για την πρόσφατη παραμονή του σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Επίσης, είχε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό ότι ο διάσημος κωμικός έπαιρνε κεταμίνη για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. 

«Μόλις βγήκα από το κέντρο αποτοξίνωσης», είπε στο κοινό. «Έχω αυτή τη λάμψη μετά την αποτοξίνωση. Η έβδομη φορά είναι η τυχερή!».

Ο Ντέιβιντσον αποκάλυψε ότι έπαιρνε κεταμίνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας, καθημερινά για τέσσερα χρόνια. «Ήταν μαγικό», μοιράστηκε με το κοινό.

Κλείσιμο
Ο κωμικός θυμήθηκε την ικανότητα του φαρμάκου να αλλάζει το μυαλό του. «Μια φορά, έκανα τους "Wiggles" να μπλέξουν με τη "Λίστα του Σίντλερ"», αστειεύτηκε ο Ντέιβιντσον.
Ο 29χρονος πρώην κωμικός του «Saturday Night Live» παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν το 2018 ενώ ήταν μαστουρωμένος και είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βγήκε δημόσια σε αυτή την κατάσταση.

Με τα 30α γενέθλιά του να πλησιάζουν τον Νοέμβριο, ο Ντέιβιντσον είπε στο κοινό ότι πιστεύει ότι «δεν μπορείς να παίρνεις ναρκωτικά στα 30 σου», επειδή «δεν είναι χαριτωμένο πια» και «είσαι απλά ένας τοξικομανής» όταν παίρνεις ναρκωτικά σε αυτή την ηλικία.

Το PEOPLE επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι ο Ντέιβιντσον μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για να λάβει θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει θέματα που σχετίζονται με τη διαταραχή μετατραυματικού στρες και την οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

«Ο Πιτ συχνά μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να δουλέψει πάνω σε αυτά τα θέματα», ανέφερε τότε πηγή από το περιβάλλον του Ντέιβιντσον. «Οι φίλοι και η οικογένειά του ήταν υποστηρικτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Φωτογραφία: EPA / JUSTIN LANE

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος υπουργός μπορεί να ακολουθήσει τον Βαρβιτσιώτη; - Ο «χρησμός» για νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση

Εικόνες ασύλληπτης τραγωδίας στη Λιβύη με χιλιάδες νεκρούς - «Χάος εν μέσω βαθιάς πολιτικής κρίσης» γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Ενέδρα θανάτου έστησαν οι δράστες στους έξι στη Λούτσα - Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης