Τόρι Σπέλινγκ: Ζει σε τροχόσπιτο μαζί με τα πέντε παιδιά της - Δείτε το βίντεο 

Τόρι Σπέλινγκ: Ζει σε τροχόσπιτο μαζί με τα πέντε παιδιά της - Δείτε το βίντεο 

Η «Ντόνα» του «Beverly Hills 90210», κόρη του πολυεκατομμυριούχου Άαρον Σπέλινγκ, ενός από τους πλουσιότερους παραγωγούς του Χόλιγουντ ζει σε... κάμπινγκ της Καλιφόρνια

Τόρι Σπέλινγκ: Ζει σε τροχόσπιτο μαζί με τα πέντε παιδιά της
tori-xr
Το διαζύγιο με τον επί 17 χρόνια σύζυγό της, ήταν η χαριστική βολή για την Τόρι Σπέλινγκ, με τις πιο πρόσφατες εικόνες από το πώς είναι σήμερα η ζωή της, να μην έχουν καμία σχέση με την πρότερη ζωή της.

Η «Ντόνα» του «Beverly Hills, 90210» εθεάθη να ζει μαζί με τα πέντε παιδιά της σε τροχόσπιτο εντός κάμπινγκ της Καλιφόρνια. Σε βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, η Σπέλινγκ εμφανίζεται κουρασμένη και καθόλου ευδιάθετη, να μπαίνει μέσα στο τροχόσπιτο.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με άλλα πρόσφατα δημοσιεύματα, η Σπέλινγκ, κόρη ενός από τους πλουσιότερους παραγωγούς του Χόλιγουντ, Άαρον Σπέλινγκ, διέμενε σε ένα μοτέλ μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ.
       
Σε άλλες φωτογραφίες η ηθοποιός και τα παιδιά της κάθονται σε καρέκλες έξω από το τροχόσπιτο ή μεταφέρουν πράγματα.

Στα ξένα δημοσιεύματα, τονίζεται η έντονη σχέση της ηθοποιού με τον  πατέρα της, καθώς ο Άαρον Σπέλινγκ φαίνεται να ανησυχούσε για τον τρόπο που η ίδια διαχειριζόταν τα χρήματα.

Γι' αυτό και στη διαθήκη του, της άφησε μόνο 800.000 δολάρια από τα 600 εκατομμύρια που υπολογίζεται η αξία της περιουσίας του.



Δείτε βίντεο: Τόρι Σπέλινγκ: Ζει σε τροχόσπιτο μαζί με τα πέντε παιδιά της
Τόρι Σπέλινγκ: Ζει σε τροχόσπιτο μαζί με τα πέντε παιδιά της


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης