Τόρι Σπέλινγκ: Ακραία μόλυνση από μούχλα η αιτία που η οικογένεια της ηθοποιού είναι διαρκώς άρρωστη

Τόρι Σπέλινγκ: Ακραία μόλυνση από μούχλα η αιτία που η οικογένεια της ηθοποιού είναι διαρκώς άρρωστη

Τα παιδιά της ηθοποιού εδώ και μήνες υποφέρουν από αναπνευστικές λοιμώξεις - «Θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό» λέει η ηθοποιός

Tori_Speling_Exof
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η οικογένεια της Τόρι Σπέλινγκ. Η ηθοποιός έσπευσε με τα παιδιά της στα επείγοντα όταν ανακάλυψε ότι η οικογένειά της είχε εκτεθεί σε «ακραία» μούχλα για μήνες μέσα στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους.

Η «Ντόνα» που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ‘90 μέσα από τη σειρά Beverly Hills, 90210 δήλωσε ότι τα παιδιά - που είναι ηλικίας 6 έως 16 ετών – για μήνες αρρώσταιναν συνεχώς.

Η ηθοποιός ανέβασε στα social media φωτογραφίες με την ίδια να φορά μάσκα και τα παιδιά της να βρίσκονται μέσα στο ιατρείο επειγόντων περιστατικών.

Tori_Speling
Tori_Speling1
Tori_Speling2
Κλείσιμο

«Να 'μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά», έγραψε η Σπέλινγκ σε ανάρτησή της στο Instagram για να συνεχίσει:

«Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει».

Η ηθοποιός είπε ότι ήξερε πως συνέβαινε κάτι πιο σοβαρό καθώς τα παιδιά της κοιμόντουσαν διαρκώς και ζαλίζονταν όταν ήταν ξύπνια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, τους τελευταίους μήνες τα παιδιά υπέφεραν από συνεχείς αναπνευστικές λοιμώξεις, «ακραία» συμπτώματα που έμοιαζαν με αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα, είπε.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας ο 16χρονος Λίαμ διαγνώστηκε στα επείγοντα με φαρυγγίτιδα και είχε πολύ υψηλό πυρετό.

Η Σπέλινγκ δήλωσε ότι επιθεωρητές υγείας βρήκαν άφθονη μούχλα σε όλο το σπίτι.

«Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Σοβαρά προβλήματα από τη μούχλα
Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στη μάχη της οικογένειάς της όταν τον Δεκέμβριο  αποκάλυψε ότι ο μικρότερος γιος της, ο 6χρονος Μπο έχασε ένα μήνα από το σχολείο αφού «είχε αρρωστήσει ξανά».

Τον Ιανουάριο, η Σπέλινγκ αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη της, η 14χρονη Στέλλα, νοσηλεύτηκε δύο φορές στο νοσοκομείο αφού υπέφερε από ημιπληγικές ημικρανίες, ένα σπάνιο είδος ημικρανίας που επηρεάζει τις κινητικές λειτουργίες του ατόμου και μπορεί να επηρεάσει την ομιλία και την αίσθηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο ντιμπέιτ: Μίλησε για το μέλλον, απέφυγε τις κόντρες και προεξόφλησε επαναληπτική κάλπη


Το πολύωρο μαρτύριο του βρέφους που θα βαπτιστεί νεκρό


Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά το «σκάνδαλο» με τα πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης