Μύκονος: Με φουσκωτό στη Ρήνεια ο Σακίλ Ο' Νιλ - Δείτε φωτογραφίες

Μύκονος: Με φουσκωτό στη Ρήνεια ο Σακίλ Ο' Νιλ - Δείτε φωτογραφίες

Ο θηριώδης πρώην σέντερ του NBA, που αποθεώθηκε στο πάρτι που έπαιξε ως Dj Diesel, χαλάρωσε με μπάνιο μακριά από τα κοσμικά beach bar της Μυκόνου, πριν πετάξει για Κροατία

sak_2
Την Τετάρτη έφυγε από την Μύκονο ο πρώην σούπερ σταρ του NBA Σακίλ Ο’Νιλ με το ιδιωτικό του αεροσκάφος μετά από τριήμερη παραμονή στο νησί των ανέμων.

Εκεί όπου έπαιξε ως dj την Τρίτη το βράδυ στο Santanna ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του κλαμπ χρησιμοποιώντας και ατάκες όπως το «This is Sparta».

Δεν είχε τον κόσμο που πήγε την προηγούμενη μέρα στον Black Coffee, ο οποίος ξεσήκωσε 2.500 ανθρώπους, αλλά οι συγκρίσεις είναι αδόκιμες.

Ο Σακίλ αποθεώθηκε στο σετ από ανθρώπους που είδαν να περνάει δίπλα τους το «θηρίο» των 2,16 μέτρων ύψους, ο οποίος το πρωί της Τρίτης πριν από την εμφάνισή του, έκανε τις βουτιές του μαζί με φίλους.

Κλείσιμο
Επιβιβάστηκε σε φουσκωτό της Don Blue Yachting που τον μετέφερε στη Ρήνεια για να κολυμπήσει στα κρυστάλλινα νερά και να χαλαρώσει λίγες ώρες πριν παίξει στο Santanna.

saq
saq_3
sak_2


Ο θηριώδης πρώην σέντερ που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίχτες όλων των εποχών στη θέση που έπαιζε ασχολείται εδώ και χρόνια με το επάγγελμα του dj και την μουσική.

Έχει εμφανιστεί με το καλλιτεχνικό όνομα Dj Diesel σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως το Tomorrowland, έχει παίξει σε ταινίες και είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας.

Το «θηρίο» είναι τετράκις πρωταθλητής του NBA, ασχολείται με την μουσική πάνω από δέκα χρόνια, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και παίζει συχνά μουσική σε διάσημα κλαμπ ανά τον κόσμο, όπου μεταβαίνει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Με 2,16 μέτρα ύψος και 147 κιλά βάρος ο Shaq Attack όπως τον φώναζαν όταν μεσουρανούσε στο μπάσκετ, ήρθε για πρώτη φορά ως dj στο νησί των ανέμων ενώ αναχώρησε την Τετάρτη για την Κροατία.


Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε ο Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου

Φωτιές: Θερμοκρασία, ξηρασία, άνεμοι - Τι είναι το «τρίγωνο του διαβόλου» που έφερε τις πυρκαγιές

Έρευνα για τα ακίνητα: Πήρε μπροστά η κτηματαγορά με την ανάπτυξη - Πάνω 40% οι τιμές πώλησης την τελευταία 5ετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης