Τζίτζι Χαντίντ: Καλύτερες οι σχέσεις με τον πρώην της, Ζέιν Μάλικ - Ήρθαν κοντά λόγω του παιδιού τους

Τζίτζι Χαντίντ: Καλύτερες οι σχέσεις με τον πρώην της, Ζέιν Μάλικ - Ήρθαν κοντά λόγω του παιδιού τους

«Είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο κοριτσάκι τους την πιο σταθερή και φυσιολογική ζωή που ενδεχομένως μπορούν» δήλωσε μεταξύ άλλων

tziti-hantint
Πολύ καλύτερες σε σχέση με το παρελθόν, είναι πλέον οι σχέσεις της Τζίτζι Χαντίντ και του Ζέιν Μάλικ.

Το πρώην ζευγάρι είχε συζητηθεί ιδιαίτερα, όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη συμπεριφορά του, ο οποίος φερόταν να είχε χειροδικήσει εναντίον της μητέρας του μοντέλου.

Έκτοτε, λέγεται πως οι δυο τους δεν είχαν καμία επαφή. Ωστόσο, φαίνεται πως η ανατροφή της κόρης τους τους έφερε πιο κοντά. Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζέιν Μάλικ είχαν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη 2χρονη σήμερα, Κάι, κατά τη διάρκεια της εξάχρονης σχέσης τους.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού έκανε δηλώσεις στο «Εntertainment Tonight» κι αναφέρθηκε στις σχέσεις τους σήμερα, με αφορμή ένα like που έκανε το μοντέλο σε μία φωτογραφία του πρώην της στο Instagram.

Κλείσιμο


«Ο Ζέιν και η Τζίτζι είναι κι οι δύο επικεντρωμένοι στην από κοινού ανατροφή του παιδιού. Η σχέση τους είναι σε ένα πολύ πιο υγιές σημείο από ό,τι ήταν κάποτε. Είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο κοριτσάκι τους την πιο σταθερή και φυσιολογική ζωή που ενδεχομένως μπορούν», δήλωσε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «Call her daddy», ο Ζέιν Μάλικ είχε πει για την συμφωνία που είχαν κάνει με την Τζίτζι Χαντίντ σχετικά με την Κάι.

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με την Κάι. Αυτό ξέρετε, είναι το πιο σημαντικό από όλα. Την έχω το 50% του χρόνου. Νιώθω ότι μεγαλώνει πολύ γρήγορα, οπότε ο χρόνος που περνάω μαζί της είναι πολύ σημαντικός. Όταν είμαι μαζί της, δεν δουλεύω καθόλου. Απλά περνάω μια ολόκληρη μέρα μαζί της, ζωγραφίζοντας, παίζοντας με πλαστελίνη, κάνοντας το ένα και το άλλο. Πηγαίνουμε στο πάρκο, στο λούνα παρκ, στον ζωολογικό κήπο. Απλώς διασκεδάζουμε», είχε πει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Αμερικανίδα που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του... γελά και χειρονομεί στο δικαστήριο!

Ακραίος καύσωνας και σήμερα - Σχεδόν 8,5 εκατομμύρια κόσμος θα βιώσει θερμοκρασίες πάνω από 41 °C

Αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων και ενισχύσεις - Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο του Οικονομικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης