Αμερικανίδα που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του... γελά και χειρονομεί στο δικαστήριο!

Αμερικανίδα που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του... γελά και χειρονομεί στο δικαστήριο!

Η 25χρονη είπε ότι της άρεσε τόσο να τον στραγγαλίζει πάνω στο σεξ που δεν ήθελε να σταματήσει - Βίντεο από το σπίτι του «τρόμου» και τη σύλληψη της Schabusiness

scha
Η δίκη μιας Αμερικανίδας που κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του έχει τραβήξει την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ, τόσο εξαιτίας των σοκαριστικών λεπτομερειών της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ το περασμένο έτος, όσο και λόγω της αλλόκοτης συμπεριφοράς που επιδεικνύει η κατηγορουμένη στο δικαστήριο.

Η 25χρονη Taylor Schabusiness συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2022 για τον φόνο του Shad Thyrion στο σπίτι της μητέρας του θύματος στην περιοχή Γκριν Μπέι του Γουισκόνσιν. Η Schabusiness αποκεφάλισε τον Thyrion, ασέλγησε στη σορό του και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα του, σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνητών. Η μητέρα του νεαρού άνδρα βρήκε το κεφάλι του και το μόριό του μέσα σε έναν κουβά και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που φτάνοντας στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν μπροστά σε έναν πραγματικό εφιάλτη.



Η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης με τον Thyrion, ξεκίνησε να στραγγαλίζει τον άνδρα σαν ερωτικό παιχνίδι, όμως της άρεσε τόσο που δεν ήθελε να σταματήσει.

Σύμφωνα με το Law and Crime Network που καλύπτει την υπόθεση, στο δικαστήριο προβλήθηκαν τις δύο προηγούμενες μέρες βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν τον ματωμένο κουβά στο σπίτι της μητέρας του θύματος αλλά και τη σύλληψη της γυναίκας που φέρεται να διέπραξε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζονται οι αστυνομικοί να ψάχνουν το σπίτι κρατώντας στο χέρι τα όπλα τους. «Βλέπουμε αρκετό αίμα εδώ» ακούγεται ένας από αυτούς να λέει καλώντας ενισχύσεις. «Θεέ μου» λέει ένας από αυτούς καθώς κοιτάει τριγύρω το σκηνικό του τρόμου.




Κλείσιμο
Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ο αστυνομικός Άλεξ Βάνις περιέγραψε πώς κατέβηκε στον κάτω όροφο και αντίκρισε κοντά στη βάση τη σκάλας τον πράσινο κουβά που ήταν καλυμένος με μια πετσέτα. «Έπρεπε να επιβεβαιώσω ότι ήταν όντως ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα, έτσι σήκωσα την πετσέτα και διαπίστωσα ότι ήταν αλήθεια» είπε ο αστυνομικός, που ανέφερε ότι είδε αμέσως κομμάτια σάρκας σκορπισμένα πάνω στο στρώμα.

Τις ώρες που ακολούθησαν οι ερευνητές εντόπισαν και τα υπόλοιπα μέλη του άτυχου άνδρα μέσα στο υπόγειο που άφησε την τελευταία του πνοή, τα οποία η δράστις φέρεται να είχε κόψει και «συνθέσει» με ιδιαίτερα αρρωστημένο τρόπο.

Στο βίντεο της σύλληψης της γυναίκας, οι αστυνομικοί εμφανίζονται να ερευνούν το εσωτερικό του βαν της Schabusiness μετά τον φόνο του εραστή της. Στη συνέχεια εμφανίζεται και η ίδια μπροστά από τα μπροστινά σκαλιά ενός διαμερισμάτος και φαίνεται να έχει ακόμα αίμα πάνω της, κάτι που προσέχουν κατευθείαν οι αστυνομικοί.

Body camera footage played in court Tuesday showed deputies arresting Taylor Schabusiness after she allegedly killed her...

Posted by Law & Crime on Tuesday, July 25, 2023


Η εμμονή με τον Τζέφρι Ντάμερ και η παράξενη συμπεριφορά στο δικαστήριο

Αν και η δίκη της Schabusiness είναι μόλις στο ξεκίνημά της, ήδη έχουν έρθει στο φως λεπτομέρειες που δείχνουν ότι η 25χρονη μπορεί να έτρεφε εδώ και καιρό σκοτεινές φαντασιώσεις τις οποίες ήθελε να κάνει πραγματικότητα. Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, το διάστημα πριν τον φόνο έψαχνε online πληροφορίες για τον διαβόητο serial killer Τζέφρι Ντάμερ - που επίσης διαμέλιζε τα θύματά του και ασελγούσε στις σορούς της - για φλεγόμενες πεντάλφες και φουσκωτές κούκλες του σεξ.

Η εμμονή της νεαρής γυναίκας με τον Ντάμερ (ο οποίος επίσης καταγόταν από το Γουισκόνσιν) ήταν τέτοια που κρατούσε ακόμη και φωτογραφίες του στο κινητό της.

‘Jeffrey Dahmer’s Butt’: Taylor Schabusiness’ Internet Searches About Serial Killer Are Irrelevant, Defense Argues

‘Jeffrey Dahmer’s Butt’: Taylor Schabusiness’ Internet Searches About Serial Killer Are Irrelevant, Defense Argues

Posted by Law & Crime on Tuesday, July 25, 2023


Μπορεί τα στοιχεία εις βάρος της Schabusiness να δείχνουν αδιάσειστα, όμως αυτό δεν φαίνεται να την ανησυχεί.

Η γυναίκα, που εξετάστηκε από ψυχολόγους και βρέθηκε ικανή να περάσει από δίκη, δεν έχει πάψει να χαμογελά στο δικαστήριο, ενώ οι εκφράσεις της και οι χειρονομίες της έχουν προκαλέσει αίσθηση και αντιδράσεις στα social media.

Η 25χρονη έβαλε τα γέλια εχθές, Τρίτη, την ώρα που στο δικαστήριο διεξαγόταν η συζητήση αν έπρεπε ή όχι να δουν οι ένορκοι τη φωτογραφία του κομμένου κεφαλιού του Τhyrion μέσα στον κουβά. 

Taylor Schabusiness laughed Tuesday morning while the court discussed whether or not the jury should be allowed to see...

Posted by Law & Crime on Tuesday, July 25, 2023


Εξίσου εύθυμη ήταν η κατηγορουμένη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ενός φίλου της, ο οποίος κλήθηκε στο δικαστήριο να μιλήσει για τη σχέση της με το θύμα. Ο άνδρας - που φαινόταν να βρίσκεται σε σύγχυση αφού δεν κατανοούσε πολλές από τις ερωτήσεις - χρησιμοποίησε μια κάπως παράξενη έκφραση για να περιγράψει πώς περνούσε τον χρόνο του με τη δράστιδα, κάτι που την έκανε να βάλει ξανά τα γέλια.

Την προσοχή των χρηστών των social media που παρακολουθούν την υπόθεση τράβηξε ένα ακόμη βίντεο που δημοσίευσε το Law and Crime Network και δείχνει την κατηγορουμένη να κάνει μια χειρονομία σαν να πυροβολεί με τα δάχτυλά της προς τη μεριά του δικαστή.


Με πληροφορίες από New York Post, Law and Crime Network

Ειδήσεις σήμερα

Σήμερα η πιο καυτή ημέρα του καύσωνα - Το φαινόμενο της «κατακόρυφης θερμοβαθμίδας»

Θρήνος για τους δύο πιλότους του Canadair - Πώς έγινε η τραγωδία με τη συντριβή στην Κάρυστο

Milla Sofia: Η ξανθιά influencer που κάνει «θραύση» με τα post της από Ελλάδα είναι δημιούργημα ΑΙ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης