Η τηλεοπτική ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…

Πανελίστες πάνε κι έρχονται, εκπομπές στήνονται, καλοκαιρινά γυρίσματα ξεκινούν και όλα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα

sfinos
Μέχρι να πάμε διακοπές θα μετράμε αμήχανες στιγμές. Στιγμές οι οποίες δυστυχώς χαρακτηρίζουν τις εκπομπές αντί αυτό να γίνει από το περιεχόμενο. Ειδικά το σίριαλ «Πούμπουρας Μενεγάκη» έχει εξαντληθεί. Ο,τι και να γίνει, ό,τι και να ειπωθεί ερμηνεύεται ως συνωμοσία από τις άλλες εκπομπές, ως μπαρούτι, ως μία σταγόνα σε ένα ποτήρι, το οποίο αν ξεχειλίσει, θα μας πνίξει όλους. Ψυχραιμία, παιδιά. Ισως να κάνουμε μία επανεκκίνηση και να θυμηθούμε τον λόγο που κάνουμε τηλεόραση και ακόμη καλύτερα το, ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τις εκπομπές, δεν είναι αυτοί τα θέματα ή οι πρωταγωνιστές. Όταν χτυπήσει το κουδούνι για την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν, τοτε τα στελέχη και οι συντελεστές ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν για να νιώσουν ανακουφισμένοι και φυσικά για να μπορέσουν να δώσουν και πάλι χαρά στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος μιας ψυχαγωγικής εκπομπής.
202111100910390_4355_SAVAS_POYMPOYRAS_9112021__1_

Οι πανελίστες παραμένουν πρωταγωνιστές της μεταγραφικής περιόδου και παραδοσιακά χρεώνονται πάντα τις αποτυχίες, μαζί με τις ομάδες που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Όταν φυσικά καταγράφεται επιτυχία, ξέρουμε όλοι ποιοι παίρνουν την μερίδα του λέοντος. Και να πούμε πως σε όλα χρειάζεται τακτ και ειλικρίνεια. Απλά ας γίνει σε αυτό το σημείο μία ευγενική υπενθύμιση: Προσοχή στο κενό μεταξύ του «Το κανάλι επιλέγει» και του «Επιλέγω κανάλι». Ισχύει για πολλούς και μη εξαιρετέους.

Κλείσιμο
Μία ευχάριστη είδηση από τον Alpha είναι αυτή που θέλει τον Δημήτρη Αλεξανδρή, που φέτος «κεντάει» στον «Σασμό», να είναι πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του σταθμού «Το προξενιό της Ιουλίας». Με το καλό να ευχηθούμε.

Εξαιρετική επιλογή του Θάνου Κιούση, ή κατά κόσμον Τόνυ Σφήνου, για την παρουσίαση του «5Χ5» που μας παίδεψε λίγο περισσότερο από ότι οι εκλογικές διαδικασίες. Στην περίπτωση του «Your face sounds familiar», το κανάλι φρόντισε εγκαίρως να απαλλάξει τους δημοσιογράφους από την μάχη της ονοματολογίας και του αποκλειστικού, και δια στόματος Τζώρτζη Ποφάντη, να κάνει γνωστό, πως παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.
1D8A3897__2___1_

Είναι άλλο επιλέγω με κριτήρια κάποια φρέσκα πρόσωπα και τα δοκιμάζω και άλλο το μαζεύω όσους ξέρω και τους αναθέτω εκπομπές. Αυτό, για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Σε όλα υπάρχουν προϋποθέσεις και σίγουρα απαιτούνται προσόντα. Η θητεία σε ριάλιτι δεν συγκαταλέγεται σε αυτά.
Οσο βαρετοί είναι οι καυγάδες στα πάνελ, λίγο παραπάνω είναι αυτοί μεταξύ των παικτών του «Survivor». Ας τηλεφωνηθούν ή ας κλείσουν ραντεβού για να τσακωθούν όσο θέλουν. Εμάς γιατί πρέπει να μας κουράζουν;

Κάθε φορά που η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλείται να διαχειριστεί μία μικρή ή μεγάλη κρίση στην εκπομπή της «Happy Day», αποδεικνύει πόσο καλή παρουσιάστρια είναι. Τα εύσημα και για την στήριξη της ομάδας της, η οποία είναι υποδειγματική.
2299_STAMATINA_TSIMTSILI_852023__1_

Κλείσιμο Τρίτης με το παρακάτω κουίζ: Ποια πανελίστρια πάει για τα πολλά και δεν θα πάρει ούτε τα λίγα; Γελάνε και οι πέτρες…

Κι επειδή έχω κέφια, ακολουθεί και δεύτερο κουίζ: Ποιος συνεργάτης – δημοσιογράφος επιτυχημένης εκπομπής δέχτηκε πρόταση από εκπομπή ανταγωνιστικού σταθμού για το πάνελ της (Όχι, ρε παιδιά, δεν είναι ο Τσουρός).

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν έχω ξαναδεί γονιό να προβλέπει τι θα πάθει το παιδί του, δεν είχε αγωνία», κατέθεσε γιατρός

Εμφύλιος Wagner - Πούτιν: «Έκλεισε η υπόθεση» της ένοπλης εξέγερσης της Wagner, ανακοίνωσε η ρωσική FSB
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης