The Idol: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυσυζητημένης σειράς

The Idol: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυσυζητημένης σειράς

Η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες στις Κάννες, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για το προκλητικό περιεχόμενό της

the_idol__1_
Το HBO παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ για τη νέα δραματική σειρά «The Idol», με πρωταγωνιστές τον Weeknd και τη Λίλι Ρόουζ Ντεπ.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο 76ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στις 22 Μαΐου και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για τις γραφικές σεξουαλικές σκηνές.
Δημιουργός της σειράς είναι ο Σαμ Λέβινσον, που έχει κάνει επίσης το «Euphoria».

Η σύνοψη της πλοκής έχει ως εξής: «Αφού ένας νευρικός κλονισμός εκτροχίασε την τελευταία περιοδεία της Jocelyn (Λίλι Ρόουζ Ντεπ), είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τη θέση που της αξίζει ως η μεγαλύτερη και πιο σέξι ποπ σταρ της Αμερικής. Τα πάθη της αναζωπυρώνονται από τον Tedros (Abel "The Weeknd" Tesfaye), έναν ιμπρεσάριο νυχτερινών κέντρων με βρώμικο παρελθόν. Η ρομαντική της αφύπνιση θα την οδηγήσει σε νέα ένδοξα ύψη ή στα πιο βαθιά και σκοτεινά βάθη της ψυχής της;».

Δείτε το τρέιλερ
The Idol | Official Trailer | Sky Atlantic

Πρωταγωνιστούν οι Abel «The Weeknd» Tesfaye, Λίλι Ρόουζ Ντεπ και Τρόι Σιβάν.

Στο καστ, επίσης, περιλαμβάνονται οι Νταν Λέβι, Νταβίν Τζόι Ράντολφ, Έλι Ροθ, Τζέιν Άνταμς, Χανκ Αζάρια, ανάμεσα σε άλλους.

Κλείσιμο
Ο Λέβινσον απάντησε πρόσφατα στις φήμες γύρω από τα μαζικά, υποτιθέμενα πορνοκεντρικά γυρίσματα, λέγοντας στις Κάννες: «Ξέρουμε ότι κάνουμε μια σειρά που είναι προκλητική. Δεν μας διαφεύγει, αλλά είναι ένα περίεργο θέμα. Γιατί όταν η γυναίκα μου μου διάβασε το άρθρο, της είπα: "Νομίζω ότι θα έχουμε τη μεγαλύτερη σειρά του καλοκαιριού". Όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες του περιεχομένου του, μου φάνηκε εντελώς ξένο. Αλλά ξέρω ποιος είμαι».
the_idol

Ο πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός The Weeknd πρόσθεσε ότι ήταν αποφασισμένος να κάνει τη σειρά την καλύτερη δυνατή.

«Συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ξέρω ότι έχω φτιάξει την καλύτερη εκδοχή αυτού που φτιάχνω. Ήταν μια πρόκληση να ξανακάνω το "Idol" και, η αλήθεια είναι ότι θυσίασα την υγεία μου και το σπίτι μου για να τα καταφέρω», δήλωσε. «Οπότε, ας πούμε ότι βγαίνει και είναι γ******** απαίσιο. Εξακολουθώ να ξέρω ότι έκανα το καλύτερο δυνατό. Από ό,τι έχω δει, η σειρά είναι υπέροχη. Όλα είναι ένα ρίσκο: Όταν έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς, αυτό θα το έλεγα ευτυχές τέλος».

Η σειρά «The Idol» κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου στο HBO.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Σητεία: Η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα σταθερή κυβέρνηση

Εκλογές 2023: Άρχισαν τις φορομπηχτικές δηλώσεις και στο ΠΑΣΟΚ μετά τον ΣΥΡΙΖΑ

Τράπεζα Θεμάτων: Πώς χτύπησαν οι χάκερς τις ενδοσχολικές εξετάσεις - Κανένα πρόβλημα με τις Πανελλαδικές

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης