Νικόλας Αγόρου για Ηλία Μπόγδανο: Είναι κάποια άτομα που μπορούν να πουλήσουν τα πάντα για να φτάσουν εκεί που θέλουν

Νικόλας Αγόρου για Ηλία Μπόγδανο: Είναι κάποια άτομα που μπορούν να πουλήσουν τα πάντα για να φτάσουν εκεί που θέλουν

«Δεν είναι ότι τον βάζω εγώ σε κάποια κατηγορία, οι πράξεις του το δείχνουν» συμπλήρωσε

nikolas-agorou__1_
O Νικόλας Αγόρου επέστρεψε στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες και έδωσε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στον Ηλία Μπόγδανο, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να κάνει unfollow στο Instagram την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, δήλωσε: «Το άτομο που ήταν πιο κοντά στον Ηλία Γκότση ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο, με έχει μπερδέψει».

«Βασικά, δεν είναι μπέρδεμα, είναι στενάχωρο. Είναι κάποια άτομα που μπορούν να πουλήσουν τα πάντα για να βγουν μπροστά και να φτάσουν εκεί που θέλουν. Το είδαμε κι αυτό από τον Ηλία Μπόγδανο. Δεν είναι ότι τον βάζω εγώ σε κάποια κατηγορία, οι πράξεις του το δείχνουν», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csk5kb1eznyx)

Όπως είπε στη συνέχεια, θεωρεί ότι δεν θα έκανε παρέα εκτός παιχνιδιού με κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες του.

«Παρέα δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω με πολλούς. Με τους περισσότερους ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους και ούτε εκπέμπω στην ίδια συχνότητα μαζί τους. Μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος και ο λάθος και να φταίω», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την Εύη Σαλταφερίδου και το unfollow στο Instagram. «Την Εύη Σαλταφερίδου την έκανα unfollow. Μεγάλα παιδιά είμαστε, είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Με την Εύη γνωριζόμασταν από το 2018, ο Γκότσης έκανε πολλή παρέα μαζί του. Με το που βγήκα από το παιχνίδι και έφτασα στο αεροδρόμιο, το πρώτο μήνυμα που πήρα ήταν από την Εύη. Ξέρει εκείνη γιατί την έκανα unfollow, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εδώ», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csk5mov146m1)

«Όταν είμαστε φίλοι με κάποιον, έχουμε κάποια ιδανικά και κάποιες αξίες. Δεν θα τον προδώσεις τον φίλο σου ποτέ. Είναι σπάνιο πράγμα η φιλία, είναι σαν οικογένεια. Πώς γίνεται να προδώσεις τον φίλο σου; Για ποιο συμφέρον; Προφανώς εκεί πήγαμε για άλλον λόγο κι εγώ έχω τον δικό μου σταυρό και ο καθένας τον δικό του, αλλά δεν θα πουλήσεις την ψυχή σου για τα χρήματα. Εγώ είμαι αυτής της άποψης, άλλοι μπορεί να σκέφτονται αλλιώς», πρόσθεσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μόρια: Το «κολαστήριο» περνά στην επόμενη ημέρα – Γίνεται χώρος παιδείας και καινοτομίας

Συμμορία έβγαζε πλαστά διπλώματα σε πιλότους: H ταρίφα των €25.000 και οι κρυφές κάμερες στα πουκάμισα

Ελεύθερη η «Μήδεια της Ηλείας» που δηλητηρίασε την έγκυο ανύπαντρη κόρη της για να ξεπλύνει την ντροπή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης