Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: «Θέλουν να "φάνε" τον Αγόρου»

Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: «Θέλουν να "φάνε" τον Αγόρου»

«Θεωρώ πως ο Μπάρτζης ήταν που θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί» συμπλήρωσε η παίκτρια

survivor-all-star__58_
Η Εύη Σαλταφερίδου δεν θεώρησε πως ήταν δίκαιο ο Νικόλας Αγόρου να ψηφιστεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star.

Η παίκτρια εξήγησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, πως κατά τη γνώμη της στη θέση του Νικόλα Αγόρου θα έπρεπε να βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης.

«Κατά την άποψη μου, στο χθεσινό συμβούλιο, ήταν απόλυτα σωστό που βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας ως πρώτος υποψήφιος. Ωστόσο, αν αυτές οι δύο ψήφοι δεν ήταν του Σπύρου Μαρτίκα και άλλου ένα που προφανώς, μιλάει με τον Σπύρο Μαρτίκα, θεωρώ πως ο Μπάρτζης ήταν που θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Μιλάμε για τους άνδρες πάντα, γιατί οι γυναίκες είναι μια άλλη κατηγορία», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cri7uxy3f2up)

«Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας βγήκε πολύ δίκαια από την κάλπη, αλλά κατά τη δική μου άποψη, προστάτευσε κατά κάποιον τρόπο τον Νίκο Μπάρτζη, γιατί αντικειμενικά, μετά τον Σπύρο, εκείνος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης», συμπλήρωσε.

Τέλος, δήλωσε πως αγωνιστικά, Μπάρτζης και Αγόρου είναι στο ίδιο επίπεδο. «Το έχουμε δει τελευταία αγωνιστικά πως έχει πέσει πάρα πολύ. Μπορεί να είναι καλός παίκτης, αλλά καλός παίκτης είναι και ο Αγόρου. Το έχουμε δει με τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με αυτά, ο Νικόλας Αγόρου δεν θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί. Ο Σπύρος, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης θέλουν να φάνε τον Αγόρου. Είναι και παρέα τώρα, έχουν μείνει και λίγοι άνδρες, οπότε πιστεύω αυτό έχει γίνει», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης