Survivor All Star - Ηλίας Γκότσης: «Το χαρτάκι είναι γνωστό ότι το είχε γράψει ο Μπόγδανος»

Survivor All Star - Ηλίας Γκότσης: «Το χαρτάκι είναι γνωστό ότι το είχε γράψει ο Μπόγδανος»

«Λένε ακόμα πράγματα για εμένα μέσα στο παιχνίδι που δεν είμαι εκεί να υποστηρίξω τη θέση μου» είπε

survivor-all-star__1_
Ο Ηλίας Γκότσης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην περιβόητη λίστα του Survivor All Star, με την οποία ένας από τους παίκτες ζητούσε προμήθειες από τους ντόπιους του νησιού.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, ανέφερε στους συμπαίκτες του.

«Δεν είναι ότι δεν έδωαα μόνο τους φίλους μου, αλλά κι ανθρώπους που δεν είχαμε καλές σχέσεις. Εγώ περίμενα ότι θα είναι μαζί μας κι η Μαριαλένα, περίμενα τον Βασάλο. Δεν υπάρχει κανείς έξω από τον χορό. Απλά είναι κάποιοι που μοιράζονται και κάποιοι όχι», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από εμένα. Έχω δώσει μπολ με κοτόπουλο και ρύζι σε παίκτη που με κατηγόρησε. Προετοιμάζεται ένα κλίμα ότι όλοι δεν έχουν ακούσει τίποτα, δεν ξέρουν τίποτα. Θα έχει ένα ενδιαφέρον να κάνουμε ένα reunion να δούμε τι θα πουν», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csjb8nwpbqix)

Αναφορικά με το περιβόητο χαρτάκι με τη λίστα των προμηθειών, ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε: «Το χαρτάκι είναι γνωστό ότι το είχε γράψει ο Μπόγδανος, αλλά δεν πήρε θέση. Λένε ακόμα πράγματα για εμένα μέσα στο παιχνίδι που δεν είμαι εκεί να υποστηρίξω τη θέση μου. Όταν με έναν άνθρωπο κάνεις παρέα, είσαι σίγουρος ότι θα σηκώσει το χέρι του να το πει. Ναι, το είδα με τα μάτια μου ότι το έγραψε. Δεν ήμουν σύμφωνος κι ήταν ένα αποδεικτικό στοιχείο που θα έμενε και θα μας ενοχοποιούσε. Η Εύη δεν ξέρω αν είδε το χαρτάκι. Ο Πηλίδης το ήξερε, υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι που συμμετείχαν, λες κι ήταν η λίστα του Άγιου Βασίλη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csjam8nxzxip)

Όσο για τους πρώην συμπαίκτες του, δήλωσε πως βγαίνοντας έκανε αμέσως μπλοκ στα social media τον Βασάλο και τον Μαρτίκα. «Με πείραξε η στάση του, μπροστά μου ήταν όλα καλά», είπε.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csjb2gne69zl)

Για την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είναι καλή του φίλη, δήλωσε: «Μιλήσαμε, άκουσα πολλά. Η μεταξύ μας σχέση επηρεάστηκε, επειδή είμαι σταθερός κι απόλυτος με κάποια πράγματα. Είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν όταν βγήκα και θεωρώ ότι θα ήταν υποκριτικό να συνεχίσω όπως πριν. Το αφήνω στον χρόνο να δείξει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csjajanaz9fl)



Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «ψήφισε» για το ντιμπέιτ: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην Αρδηττού - Ένας τραυματίας

Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά το «σκάνδαλο» με τα πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης