Νικόλας Αγόρου για «Survivor All Star»: Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά επηρεάστηκα από όλη αυτή την τοξικότητα

Νικόλας Αγόρου για «Survivor All Star»: Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά επηρεάστηκα από όλη αυτή την τοξικότητα

«Δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν "είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες"» αναφέρει

nikolas-agorou
Ο Νικόλας Αγόρου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το Survivor All Star, αλλά και τους επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι.

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» κι αρχικά, εξήγησε με τι ασχολείται στη ζωή του.

«Μένω εκτός Αθηνών, βρίσκομαι στην Κόνιτσα. Εκεί ασχολούμαι με τη γεωργία μαζί με έναν φίλο μου. Προσπαθώ να είμαι κοντά στον Θεό και όλα από εκεί ξεκινάνε και πας βήμα βήμα. Σε οδηγεί και είσαι ευτυχισμένος και με το τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Θαυμάζω αυτούς που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και μπορούν να διαχειριστούν όλο αυτό που συμβαίνει. Το επέλεξα γιατί δεν ήθελα να είμαι μακριά από τη μητέρα και την οικογένειά μου. Συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου κι έτσι πήρα αυτή την απόφαση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csim4bt8cp3t)

Κλείσιμο
Αναφορικά με τη συμμετοχή του στην τηλεόραση και το Survivor All Star, δήλωσε: «Στο παιχνίδι, ο καθένας μας έχει τον δικό του σταυρό. Εγώ πήγα ξεκάθαρα για τα χρήματα. Η τηλεόραση είναι ζόρικο πράγμα, εγώ απέχω από όλα αυτά και δεν μου αρέσουν καθόλου. Θυμάμαι έντονα την πρώτη μου ημέρα εκεί, αλλά και την τελευταία, γιατί ήθελα να φύγω. Ήθελα να το κάνω για την οικογένειά μου, ήταν πολύ σημαντικό αυτό για εμένα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csimbtsps2c1)

Όπως εξήγησε αργότερα, το ριάλιτι του φάνηκε ανθρωποφαγικό, πράγμα που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά του. «Υπάρχει πολύ ανθρωποφαφία, άσχημα πράγματα. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά όταν πας εκεί και βλέπεις τόση τοξικότητα, δεν γίνεται να μην επηρεαστείς. Δεν είμαι παίκτης ριάλιτυι, λέω αυτά που έχω ζήσει μόνο», αναφέρει.

Τέλος, αποκάλυψε τους λόγους που δεν ήθελε να κάνει παρέα με ορισμένους παίκτες. «Δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν "είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, είμαστε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, επαγγελματίες ηθοποιοί και επαγγελματίες ψεύτες". Δεν είχα κάτι να πω με αυτούς τους ανθρώπους. Όλα τα καλά γίνονται πίσω από τις κουρτίνες», κατέληξε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csimndgaf69t)


Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: «Να μην τύχει σε κανέναν» - Τα πρώτα λόγια του 37χρονου που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Αυτό είναι το στούντιο που θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης