Ο Μάρκελλος Νύκτας την Τρίτη του Πάσχα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κατά της γνωστής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και του Αντώνη Κανάκη, όπου αναφέρθηκε και στην ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα.
«Παλιότερα που ήμουν στην τηλεόραση, είχαν πάρει σχοινί κορδόνι αυτός και η παρέα των Ντάλτονς και ανέφεραν το όνομά μου. Ο λόγος ποιος ήταν να γελάει κάποιος με εμένα; Έπαιρναν υλικό και με έκραζαν. Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε; Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο. Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι», ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής στην εκπομπή.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.