Τζούλια Φοξ: Δηλώνει έτοιμη να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της - «Έχω ένα γκέι κοκκαλάκι μέσα μου»

Τζούλια Φοξ: Δηλώνει έτοιμη να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της - «Έχω ένα γκέι κοκκαλάκι μέσα μου»

Η ηθοποιός δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα σκέφτεται πολύ έντονα να ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού με γυναίκες - «Η αγάπη μπορεί να βρεθεί παντού» είπε

julia_fox-xr
Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερες είναι οι γυναίκες της σόουμπιζ που αποφασίζουν να «πειραματιστούν» στη σεξουαλική τους ζωή.

Μετά την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, σειρά έχει η Τζούλια Φοξ. Η εκκεντρική ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Κάνιε Γουέστ, δήλωσε πως είναι πλέον, ανοιχτή να εξερευνήσει την αγάπη και την απόλαυση, με ανθρώπους ανεξαρτήτως του φύλου τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Ziwe, η ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει δοκιμάσει ποτέ να βγει με γυναίκες, εκτός από άνδρες. Όπως είπε, το σκεφτόταν πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα.

«Νομίζω ότι έχω μέσα μου ένα "γκέι κοκκαλάκι", οπότε πρέπει να το εξερευνήσω λίγο παραπάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, στο παρελθόν κάποιοι σύντροφοί της την είχαν αποκαλέσει «λεσβία», επειδή δεν ήθελε να κάνουν σεξ. «Ίσως δεν είχαν άδικο», παραδέχεται.

Τόνισε επίσης, πως η αγάπη μπορεί να βρεθεί σε όλα τα μέρη της γης, εννοώντας και σε όλα τα φύλα, ενώ πρόσθεσε πως στο παρελθόν, είχε ως «αρχή» να μην βγαίνει με λευκούς άνδρες. Ο τελευταίος της σύντροφος, ο Κάνιε Γουέστ, ήταν κι εκείνος μαύρος.

Κλείσιμο

«Ήμουν αντίθετη για πολλά χρόνια. Αλλά μετά κατάλαβα πως όλοι οι άνδρες τελικά είναι εξίσου φρικτοί», ανέφερε χιουμοριστικά κλείνοντας τη συνέντευξή της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Τζούλια Φοξ είχε αναφέρει πως απολαμβάνει περισσότερο το να παίρνει παραισθησιογόνα και να βλέπει τον Θεό, παρά να βρίσκεται σεξουαλικά με άνδρες. 

«Το σεξ για εμένα ήταν πάντα μονόπλευρο, αλλά νομίζω πως όλες οι γυναίκες μπορούν να το πουν αυτό. Το βλέπω σαν ανάγκη. Και σκέφτομαι πως "αν δεν το χρειάζομαι, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει"», εξηγεί.

«Είμαι πραγματικά αναίσθητη σε αυτό το θέμα. Δεν το βλέπω σαν κάτι το συναρπαστικό. Μπορώ να μείνω και χωρίς αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δήλωσε μάλιστα, πως απολαμβάνει περισσότερο να «πίνει ayahuasca» (ένα νοτιοαμερικανικό ναρκωτικό που συνήθως παρασκευάζεται σε τσάι και μπορεί να κάνει κάποιον να έχει παραισθήσεις) παρά να κάνει σεξ.



«Μου αρέσει πολύ περισσότερο η ιδέα να πιω ayahuasca και να δω τον Θεό. Για εμένα αυτό είναι συναρπαστικό. Το σεξ είναι ασήμαντο», τόνισε η Τζούλια Φοξ.

«Αυτό το ποτό χρησιμοποιήθηκε για πνευματικούς και θρησκευτικούς σκοπούς από αρχαίες φυλές του Αμαζονίου και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως ιερό ποτό από ορισμένες θρησκευτικές κοινότητες στη Βραζιλία και τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Santo Daime», εξήγησε και πρόσθεσε: «Οδηγεί σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση συνείδησης. Μπορεί να φέρει παραισθήσεις, εξωσωματικές εμπειρίες και ευφορία».

Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά για τη σχέση της με τα ναρκωτικά. Είχε δηλώσει μάλιστα, πως συνηθίζει να κάνει χρήση μαριχουάνας, για να μπορεί να διαχειριστεί την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, από τις οποίες πάσχει.

@juliafox

Replying to @auroriborealis there’s more too.

♬ original sound - Julia fox



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης