Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Λυγίζει» όταν μιλάει για τον χαμό του γιου της

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Λυγίζει» όταν μιλάει για τον χαμό του γιου της

Τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον δεύτερο κύκλο της σειράς «I Am Georgina»

Georgina
Αυτή είναι η δραματική στιγμή που η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ξεσπά σε κλάματα στη νέα της εκπομπή στο Netflix, καθώς ξαναζεί τη στιγμή που έχασε το ένα από τα δίδυμα παιδιά της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Η κόρη της 29χρονης influencer Bella Esmeralda γεννήθηκε υγιής τον περασμένο Απρίλιο σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ, αλλά το δίδυμο αδελφάκι της δεν τα κατάφερε.

Είχε ανακοινωθεί ότι η Georgina στον δεύτερο κύκλο της σειράς «I Am Georgina», που θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο στις 24 Μαρτίου θα μιλήσει για το επώδυνο γεγονός.



Η Ροντρίγκεζ βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με την μικρούλα της στο στήθος και λέει: «Η ζωή είναι δύσκολη, η ζωή συνεχίζεται. Έχω λόγους να προχωρήσω και να είμαι δυνατή».

Επαινώντας τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της που τη βοήθησε να ξεπεράσει την πιο σκοτεινή περίοδο της κοινής τους ζωής, προσθέτει: «Ο Cris με ενθάρρυνε πραγματικά να συνεχίσω. Μου είπε: ''Τζίο, συνέχισε τη ζωή σου, θα σου κάνει καλό''».
Και συνεχίζει: «Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και ευγνώμων».

Το τρέιλερ δείχνει επίσης στιγμές από τα 28α γενέθλια της Τζορτζίνα όταν ο Κριστιάνο ξόδεψε χιλιάδες λίρες για ένα σόου που προβλήθηκε στον διάσημο πύργο Burj Khalifa του Ντουμπάι.

Κλείσιμο
Η Τζορτζίνα παραδέχεται: «Είναι πραγματικά δύσκολο να με εκπλήξεις. Ο Κριστιάνο είναι πολύ καλός μαζί μου. Ο Κριστιάνο είναι ο έρωτας της ζωής μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία


Τραγωδία στα Τέμπη: Οι τέσσερις «ασφαλιστικές δικλείδες» της Λάρισας που αγνοήθηκαν


24ωρη απεργία: Ποιοι κλάδοι συμμετέχουν - Τι ισχύει για λεωφορεία, τρένα, μετρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης