Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους - Ανέβαλαν τον γάμο τους

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους - Ανέβαλαν τον γάμο τους

«Η σχέση τους υπάρχει αποκλειστικά και μόνο, επειδή είναι επικερδής» σημειώνεται σε δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική

georgina-cristiano-mak_2
Μετά την υπερπολυτελή Rolls Royce, αξίας άνω των 280.000 ευρώ, που έκανε δώρο η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στον αγαπημένο της Κριστιάνο Ρονάλντο, πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο «δεμένα» ζευγάρια στον χώρο των «επωνύμων». Όμως,  «μαύρα σύννεφα» φαίνεται πως ήρθαν να σκεπάσουν τη σχέση τους, ενώ κάποια μέσα σπεύδουν να μιλήσουν ακόμα και για «εικονική σχέση»... 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που τις τελευταίες ώρες «σαρώνουν» το διαδίκτυο και προκαλούν την έκπληξη των θαυμαστών του Πορτογάλου άσου, η σχέση του με την αγαπημένη του Ροντρίγκεζ, φαίνεται να περνά από μία δοκιμασία, την στιγμή που ο ίδιος πήρε «χρυσή μεταγραφή» στην σαουδαραβική Αλ Νασρ

Όπως χαρακτηριστικά μετέδωσε η εκπομπή «Socialite», αυτό που πυροδότησε τις φήμες για πιθανή κρίση, είναι το βίντεο που ανέβασε το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες, όταν  έκανε δώρο την πολυτελή Rolls Royce στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα αυτό που οδήγησε στις παραπάνω εικασίες, φαίνεται να ήταν όχι το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, αλλά η σχεδόν ανύπαρκτη χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι. Μάλιστα ενδιαφέρον προκαλεί και η πληροφορία πως το ζευγάρι μοιράζεται έναν εικονικό έρωτα στα social media, από εκείνους που ικανοποιούν τους διαδικτυακούς τους φίλους, χωρίς οι τρυφερές στιγμές και τα γλυκά λόγια, να συνεχίζονται  κεκλεισμένων των θυρών.

Ρονάλντο και Ροντρίγκεζ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Αργεντινή μοιράζονται την ερωτική τους σχέση, αποκλειστικά και μόνο, επειδή είναι επικερδής και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των διαφημιστικών εταιρειών.

Κλείσιμο
«Kάθε φορά η ψυχρότητα ανάμεσα στους δυο τους, βγαίνει όλο και περισσότερο προς τα έξω, για παράδειγμα στο τελευταίο βίντεο που ανέβασαν… Εκεί στη Λατινική Αμερική λέγεται ότι το ζευγάρι μπορεί να είναι ακόμη μαζί για ευκολία, επειδή η σχέση τους, τους αποφέρει τεράστια διαφημιστικά συμβόλαια και μια άνετη ζωή» είπε η Laura Roigé στην εκπομπή του Telecinco.

Η υπερπολυτελής Rolls Royce και το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες για κρίση στη σχέση τους 

Η αιτία της κρίσης στη σχέση τους
Η καριέρα του ποδοσφαιριστή, πιθανώς να είναι εκείνη που έχει επηρεάσει την ισορροπία στη σχέση του με την influencer.

O δημοσιογράφος Γκονσάλο Βάσκεθ τόνισε στην εκπομπή «Socialite»: «Η πρόσφατη απογοήτευση του παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μπορεί να πυροδότησε την κρίση και ο γάμος που είχαν σχεδιάσει για το 2023 είναι σε "αναμονή"» επισημαίνοντας ότι η αναβολή του γάμου τους είναι αορίστου χρόνου, με κίνδυνο η Τζορζίνα Ροντίγκεζ και ο αγαπημένος της, να μην ανεβούν καθόλου τα σκαλιά της εκκλησίας.

Προς το παρόν κανένας από τους δύο δεν έχει απάντησει ή σχολιάσει τα όσα ακούγονται για τον έρωτά τους, ενώ οι θαυμαστές περιμένουν σε «αναμένα κάρβουνα», να πληροφορηθούν για το μέλλον της σχέσης του Πορτογάλου άσου και της αγαπημένης του.
 

Οι τελευταίες δηλώσεις 
Η πρόσφατη συνέντευξη παραχώρησε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στο Elle, στην οποία έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, σε καμία περίπτωση δεν προμήνυε τη δυσμενή αυτή εξέλιξη για το ζευγάρι.

Η Ροντίγκεζ με τα λόγια της «έσταζε μέλι» για τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή, τον οποίο αποκάλυψε πως ερωτεύτηκε παράφορα και κεραυνοβόλα: «Ο Κριστιάνο κι εγώ ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, όταν τον είδα για πρώτη φορά ένιωσα ότι ο χρόνος σταμάτησε. Δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο άνδρα, τόσο προσεκτικό. Είναι ο πιο όμορφος άντρας που έχουν δει ποτέ τα μάτια μου.Και ναι, είμαι η κοπέλα του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι –και πολλές γυναίκες– με υποτιμητικό τρόπο».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, όταν ο Ρονάλντο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Ροντρίγκεζ ήταν πωλήτρια σε μπουτίκ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Όπως έχει παραδεχτεί η 28χρονη, η σχέση αυτή, της άλλαξε τη ζωή: «Σαφώς η σχέση μου μαζί του μου επέτρεψε να εκπληρώσω πολλά από τα όνειρά μου, αλλά πάντα, τόσο πριν όσο και μετά τη γνωριμία μου, έχω το ίδιο πάθος σε ό,τι έχω κάνει. Ως μοντέλο, ως καθαρίστρια και ως πωλήτρια».


Το ζευγάρι έχασε ένα παιδί τον Απρίλιο. Η Τζορτζίνα ήταν έγκυος σε δίδυμα αλλά μόνο η κόρη της, η Bella Esmeralda (οκτώ μηνών) επέζησε της γέννας, ενώ ο δίδυμος αδελφός της, δεν τα κατάφερε.

«Φέτος ήταν η πιο περίπλοκη της ζωής μου. Η πιο χαρούμενη στιγμή έγινε και η πιο θλιβερή ταυτόχρονα. Αυτό είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για μια ζωή και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ» είπε για την απώλεια του παιδιού της στην ίδια συνέντευξη.


Η Ροντρίγκεζ έχει με τον Ρονάλντο δύο κόρες, ενώ το μοντέλο μεγαλώνει και άλλα τρία παιδιά που έχει ο CR7: «Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω και κάθε βήμα που κάνω σημαδεύεται από αυτά.Είμαι μια πανταχού παρούσα μητέρα».



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία Βασίλης Τόπαλος

Πούτιν: Με fake στρατιώτες το μήνυμά του - Ποια είναι η ξανθιά γυναίκα που εμφανίζεται συνεχώς δίπλα του

Κατάρ-gate: Ξεκινά η διαδικασία για την άρση ασυλίας των ευρωβουλευτών Ταραμπέλα και Κοτσολίνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης