Κρουζ Μπέκαμ: Με μπίρα και χρυσό Rolex γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του του Ντέιβιντ και της Βικτόρια

Κρουζ Μπέκαμ: Με μπίρα και χρυσό Rolex γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του του Ντέιβιντ και της Βικτόρια

Ο μικρός γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ είχε πάρει και άλλο Rolex όταν έκλεισε τα 16

David
Τα 18 του χρόνια έκλεισε χθες ο μικρότερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Κρουζ. Το διάσημο ζευγάρι που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον 23χρονο Μπρούκλιν, τον 20χρονο Ρομέο, τον 18χρονο Κρουζ και την 11χρονη Χάρπερ Σέβεν, ευχήθηκαν στον γιο τους με ένα τρυφερό βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Κρουζ κάποια χρόνια πριν να τραγουδάει, ενώ στη συνέχεια να «πετάγονται» δεκάδες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

«Ευτυχισμένα 18 χρόνια στο μικρό μας αγόρι! Σε αυτό το απίστευτο αγόρι με αυτή την απίστευτη ενέργεια και την τεράστια καρδιά. Είμαστε τόσο περήφανοι και σε αγαπάμε τόσο πολύ Cruzie» έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη λεζάντα της ανάρτησης ενώ με τη σειρά της, η μαμά της οικογένειας και σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια, αναδημοσίευσε το βίντεο και έγραψε: «Χρόνια πολλά Cruzie! Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ και είμαστε τόσο περήφανοι για το υπέροχο αγόρι που έχεις γίνει. Είσαι τα πάντα μας. Ευτυχισμένα 18 superstar!».


Δώρο γενεθλίων ένα χρυσό Rolex
Εκτός από το βίντεο και τις αναρτήσεις στα social οι γονείς του φρόντιζαν να του χαρίσουν και ένα πανάκριβο ολόχρυσο ρολόι Rolex.

Ο Κρουζ επιδείκνυε το Rolex του πίνοντας μπίρα με τον πατέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό Romeo σε μια παμπ του Λονδίνου.

Beer_Rolex


Το διακριτικό χρυσό λουράκι και ο γαλάζιος αριθμητικός πίνακας του ρολογιού έδειχναν ότι το πανάκριβο δώρο γενεθλίων του είναι ένα Rolex Submariner Date - διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο της πολυτελούς μάρκας για το ποσό των 32.900 λιρών.

Το αδιάβροχο ρολόι με το χρυσό λουράκι σχεδιάστηκε παραδοσιακά για δύτες.

Κλείσιμο
Τα μεταχειρισμένα Submariner μπορεί να κοστίζουν πολύ περισσότερο από την αρχική τιμή λιανικής πώλησης, καθώς ιστότοπος προσφέρει μια vintage έκδοση του ρολογιού για 48.990 λίρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρουζ παίρνει δώρο ένα ρολόι από τη διάσημη ελβετική μάρκα, καθώς είχε ήδη αποκτήσει ένα ασημένιο Submariner στα 16α γενέθλιά του.

Με λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν και πράσινη κεραμική στεφάνη, εκείνο το ρολόι κόστιζε πιο φθηνά δηλαδή 9.100 λίρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε η πλατφόρμα για το Market Pass, μεγάλη η ζήτηση – Τα κριτήρια και η διαδικασία

«Δεν την ακούμπησα ποτέ» λέει ο πρώην διαιτητής Ντόβας για την 12χρονη στον Κολωνό

Ο «μαϊμού» θάνατος του Sin Boy και η «Mama» με τα 15.000.000 views



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης