Ντέιβιντ - Βικτόρια Μπέκαμ: Σκληρή κριτική για την «προκλητική» εμφάνιση του 17χρονου γιου τους, Κρουζ

Ντέιβιντ - Βικτόρια Μπέκαμ: Σκληρή κριτική για την «προκλητική» εμφάνιση του 17χρονου γιου τους, Κρουζ

Η εμφάνιση του 17χρονου με ροζ μαλλιά, τατουάζ και χρυσά grills στα δόντια του δεν άρεσε στους θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού - «Προωθούν λάθος πρότυπα» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι χρήστες του Instagram

beckham-gios3
Σκληρή κριτική δέχτηκαν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ για την εμφάνιση του 17χρονου γιου τους, Κρουζ στην τελευταία του φωτογράφιση για το περιοδικό «i-D».

Ο νέος φωτογραφήθηκε φορώντας ένα διχτυωτό κίτρινο τοπ, με τα μαλλιά του βαμμένα ροζ και με χρυσά grills στα δόντια του.

Αν και η «περήφανη μαμά», Βικτόρια Μπέκαμ φάνηκε να εγκρίνει την φωτογράφιση του γιου της και την ανάρτησε μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το κοινό δεν έδειξε να ενθουσιάζεται.


Πολλοί βρήκαν ομοιότητες με την περυσινή φωτογράφιση του Ντέιβιντ Μπέκαμ για το περιοδικό «The Homme Plus». Όλοι τόνισαν πως η συγκεκριμένη εμφάνιση μπορεί να μοιάζει «οκ» για έναν ενήλικο άνδρα, όμως δεν αρμόζει σε έναν 17χρονο.

Κλείσιμο

«Είναι πολύ περίεργο πως δύο τόσο διάσημοι γονείς επιτρέπουν μία τέτοια εμφάνιση σε ένα 17χρονο και μάλιστα, τον προωθούν σαν πρότυπο για τους άλλους νέους», έγραψε ένας χρήστης στο Instagram κι από τότε, εκατοντάδες σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους κατακρίνοντας τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά του το διάσημο ζευγάρι.

274463734_486098326294499_8218154183095268218_n

Μάλιστα, πολλοί χρήστες σχολίασαν το τατουάζ που φαίνεται στο αριστερό στήθος του 17χρονου.

«Δεν είναι καθόλου ωραίο να βλέπεις δύο πλούσιους γονείς να καταπατούν τους νόμους και να δίνουν τέτοια παραδείγματα», έγραψε άλλος χρήστης στα σχόλια, καθώς ο Νόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύει τη δερματοστιξία σε ανηλίκους.

crouzbeckham



Ειδήσεις σήμερα:

Γεροτζιάφας: Νέο κύμα τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο αν δεν πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα

Πώς η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να κλιμακώσει τις θρησκευτικές έριδες

Ρεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε... έξι γλώσσες (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης