Στη «Μεγάλη Βρεταννία» Παύλος και Μαρί Σαντάλ – Δείτε φωτογραφίες

Στη «Μεγάλη Βρεταννία» Παύλος και Μαρί Σαντάλ – Δείτε φωτογραφίες

Ο Παύλος βρίσκεται στην Αθήνα για το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

pavlos_mnimosino
Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, ενόψει του μνημοσύνου για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο φακός του protothema.gr κατέγραψε το ζευγάρι, έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» που διαμένει, καθώς ετοιμάζονται να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο. Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και χαμογελαστοί, ενώ δεν συνοδεύονται από τα παιδιά τους, που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα παραστούν.

pavlos_mnimosino3


Το Σάββατο το μνημόσυνο

Κλείσιμο
Το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο θα τελεστεί το Σάββατο στις 11:00 π.μ. στη Μητρόπολη Αθηνών, με τη συμμετοχή συνολικά 250 καλεσμένων. Στο μνημόσυνο δεν θα υπάρξουν αφίξεις γαλαζοαίματων. Δίπλα στην Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά της θα βρεθεί η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η μικρότερη αδερφή της, Ειρήνη. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι συμμαθητές και φίλοι του Κωνσταντίνου, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν δώσει το παρών στην κηδεία του.

Την Κυριακή αναμένεται να γίνει τρισάγιο σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Τατόι, με την επιτήρηση αστυνομικών δυνάμεων. Ο τάφος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι εργασίες καθυστέρησαν, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην Αττική με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Τις προετοιμασίες για το μνημόσυνο έχουν αναλάβει ο Παύλος και ο Νικόλαος μαζί με τη μητέρα τους, Άννα -Μαρία η οποία μένει στην Αθήνα. Επιθυμία της οικογένειας είναι τα αποκαλυπτήρια του τάφου του τέως βασιλιά να γίνουν την ερχόμενη Κυριακή.


pavlos_mnimosino1
pavlos_mnimosino2


Ειδήσεις σήμερα:

Μίλτος Τεντόγλου: Ξέσπασε το Twitter μετά τα 8,41 μ. - «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι»

Κολωνός: Ο δερματολόγος βίαζε τη 12χρονη έναντι του ποσού των 50 ευρώ

Χρήστος Δάντης: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτει από την πίστα την ώρα που τραγουδάει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης