Μίση, πάθη, έρωτες και απιστίες... ειδικά για Survivors

Μίση, πάθη, έρωτες και απιστίες... ειδικά για Survivors

Ζευγάρια που προϋπήρχαν, ζευγάρια που γνωρίστηκαν στο «Survivor All Star», έρωτες που έληξαν άδοξα στο ριάλιτι επιβίωσης που εξελίσσεται σε σαπουνόπερα στις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
survivor_zeugaria_xr
Είναι ακόμη ζευγάρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Θα αντέξει η σχέση Μαρτίκα - Βρισηίδας; Πώς θα είναι πλέον οι αγώνες με τον Σάκη Κατσούλη απέναντι στη Μαριαλένα;

Ερωτήματα που ταλανίζουν το τηλεοπτικό κοινό το οποίο περίμενε σκληρά αγωνίσματα και στρατηγική υψηλών προδιαγραφών και βρέθηκε να παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό συνονθύλευμα «Love Island» και «Big Brother» με ολίγον από «Survivor» και «Αρλεκιν». Και φυσικά με κορυφαίο επεισόδιο στη σαπουνόπερα «Ερωτες στον Αγιο Δομίνικο» τη σχέση Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας.

Εκεί πήραν φωτιά τα πάνελ, οι σχολιαστές, τα δημοσιεύματα και φυσικά τα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία τα ποστ πρέπει να έσπασαν κάθε ρεκόρ. Καυτά πλάνα, «παράνομα φιλιά», φιλίες που προδόθηκαν, απιστίες, πρώην και νυν και όλα άνω κάτω. Τι έγινε, ρε παιδιά, που έλεγε και ο Σπύρος στους «Απαράδεκτους».

Ευρυδίκη, Βασάλος
Αναπάντητα ερωτήματα

Το πρώτο ζευγάρι της «τάξης» του 2017 έμεινε για πέντε χρόνια μαζί και ουσιαστικά ήταν ο πρώτος έρωτας που γεννήθηκε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Πάντα χαμηλών τόνων και διακριτικοί, αποφεύγοντας είτε να αποδείξουν τον έρωτά τους είτε να μιλήσουν γι’ αυτόν. Σχεδόν αποτυπώθηκαν στη συνείδηση του τηλεθεατή σαν ένα ζευγάρι που αν και μετρούσε πέντε χρόνια ήταν σαν να υπήρχε από πάντα. Το καλοκαίρι του 2022 κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, αν και συνέχισαν να μένουν μαζί. Οι ίδιοι αποφεύγουν να απαντήσουν, να σχολιάσουν, να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν. Μάταια αναζητούν τα σαΐνια του ρεπορτάζ κάποιο ποστ που μαρτυρά κάτι. Το μυστικό τους θα μείνει καλά φυλαγμένο.

Τον Νοέμβριο του 2022 οι φήμες που τους θέλουν να συμμετέχουν στο «Survivor» επιβεβαιώνονται. Αναχωρούν για τη Δομινικανή Δημοκρατία, με την Ευρυδίκη να κάνει μία τρυφερή κίνηση λίγο πριν την αναχώρηση. Να ετοιμάζει την κάρτα-ταυτότητα της βαλίτσας του Κωνσταντίνου πυροδοτώντας και πάλι συζητήσεις.
Κλείσιμο
Το δώρο του Βασάλου στην Ευρυδίκη

Στο ριάλιτι όλα τα ζευγάρια χωρίζονται. Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτούς. Λόγια τρυφερότητας και νοιάξιμο. Διακριτικά μεν, υπαρκτά δε. Η αποχώρησή της θα προκαλέσει έκπληξη στο βλέμμα του και μία τρυφερή αγκαλιά με λόγια πίστης και αφοσίωσης λίγο πριν την αναχώρηση.

Φτάνοντας στην Ελλάδα η Ευρυδίκη θα δεχτεί επίμονες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, για να είμαστε ακριβείς την εξής μία: «Είστε ακόμη ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο;». Για μία ακόμη φορά δεν θα απαντήσει. Θα το ξεκαθαρίσει μάλιστα. «Εχουμε αποφασίσει», θα πει, «να μη μιλήσουμε για τα προσωπικά μας, για να μην επηρεάσουμε σε σχέση με το παιχνίδι».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Down Town» Κύπρου εξέφρασε και τον θυμό της για όσα λέγονται και γράφονται και κάνουν λόγο για χωρισμό και νέα σχέση. «Αν είναι δυνατόν! Τα άτομα αυτά, οι “δημοσιογράφοι” αυτοί -τους βάζω σε εισαγωγικά επειδή έχω υπάρξει δημοσιογράφος και έχω κάνει ρεπορτάζ διασταυρώνοντας τα πάντα- είπαν πράγματα λες και τα είδαν με τα μάτια τους, λες και τα έζησαν. Κανένας από αυτούς δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι μου, δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει το παραμικρό, παρά βγήκαν και είπαν όσα είπαν!
Τέλος τα ψέματα - H Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε την αλήθεια για την σχέση της με τον Βασάλο

Θα το ξεκαθαρίσω για πρώτη και τελευταία φορά, γιατί ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά που τα θεωρώ μικρότητες: Μόνο εγώ γνωρίζω τι συμβαίνει στο σπίτι μου, κανένας άλλος! Σίγουρα θεώρησαν ότι “βρήκαν θέμα” και κάποια πράγματα, ας μην κοροϊδευόμαστε, γίνονται για τα clicks στα sites και στη συνεχόμενη αναπαραγωγή. Δεν θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης ή διάψευσης. Δεν θέλω να το αναπαράγω. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και σαφής και ας πει ο καθένας ό,τι θέλει από το κεφάλι του. Δεν με αφορούν αυτοί οι άνθρωποι».
Και κάπως έτσι το ερωτηματικό παραμένει.

Σάκης και Μαριαλένα
Ραντεβού στην καλύβα
survivor_zeugaria__1_
Aγκαλιά ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Οταν στον προηγούμενο κύκλο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάθαινε πως ο πρώην σύντροφός της Σάκης Κατσούλης επρόκειτο να μπει στο ριάλιτι και να βρεθεί δίπλα της, εξερράγη μπροστά στις κάμερες. Ακόμη χειρότερα, θα έμπαινε μαζί με την τότε σύντροφό του, Χριστίνα Κεφαλά, η οποία αποδείχθηκε πρώην κι ενώ η Μαριαλένα διατηρούσε σχέση με λαϊκό τραγουδιστή. Απείλησε μάλιστα με αποχώρηση, κατηγορώντας τότε τον Σάκη για «θράσος».

Εκείνος μπήκε κι έμεινε. Η απόσταση μεταξύ τους καλύφθηκε από το συναίσθημα που ελλόχευε στις καρδιές τους, οι τότε σύντροφοι ξεπεράστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και το ζευγάρι πορεύτηκε χέρι-χέρι ως τον τελικό, με τον Κατσούλη να στέφεται νικητής.
Ένα βίντεο αφιερωμένο στον Σάκη και την Μαριαλένα

Φέτος το ζευγάρι επέστρεψε στο «Survivor All Star» και βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο. Αν και σε αντίπαλες ομάδες, τα βράδια δραπέτευαν στη ζούγκλα προκειμένου να συναντηθούν μυστικά στην περιβόητη καλύβα, κάτι που η παραγωγή και οι συμπαίκτες τους αντιλήφθηκαν, με αποτέλεσμα να δεχτούν συστάσεις από την παραγωγή και επιθέσεις από τα μέλη των δύο ομάδων που κινδύνεψαν με ποινή. Ακόμη χειρότερα, στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού κάλυψαν ένα νέο ζευγάρι, τον Πρίαμο και την Καρολίνα παίρνοντάς τους μαζί και «βαφτίζοντας» τη σχέση τους «τσάι και συμπάθεια» προκαλώντας γέλια και κλάματα εντός και εκτός των παραλιών των Survivors. Με πεσμένη μάλιστα απόδοση στα αγωνίσματα, μάλλον τα έκαναν σαλάτα και πλέον όλα δείχνουν ότι η παραμονή τους δεν θα είναι εύκολη. Τουλάχιστον έχουν τον έρωτά τους.

Μαρτίκας - Βρισηίδα
Αγκαλίτσες και φιλάκια
survivor_zeugaria__2_
Η Βρισηίδα με τον Σπύρο Μαρτίκα

Οταν ο στρατηγός Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα πλάνα της στρατηγικής του, τα βέλη του έρωτα τον χτύπησαν και βρέθηκε αγκαλιά με τη Βρισηίδα. Στην αρχή όλοι στοιχημάτιζαν πως ένα ακόμη στρατηγικό σχέδιο του επί 12 φορές υποψηφίου φαρμακοποιού μπήκε σε εφαρμογή. Ο έρωτάς τους έμοιαζε ψεύτικος και θύμιζε κόλπο για να παραμείνουν στο ριάλιτι. Λάθος. Το ζευγάρι βγαίνοντας από το ριάλιτι παρέμεινε ερωτευμένο, συγκατοίκησε και μέχρι σήμερα είναι πολύ δεμένο.

Στο ριάλιτι μπήκαν μαζί, ωστόσο κάποια προβλήματα υγείας και προσωπικά θέματα οδήγησαν τη Βρισηίδα σε οικειοθελή αποχώρηση, κάτι που δεν φάνηκε να επηρεάζει την παραμονή του Σπύρου.
Ο Σπύρος και η Βρισηίδα ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα και έρχονται κοντά, ξανά! | Survivor

Εκείνη, απ’ έξω πλέον, τον υπερασπίζεται και τον στηρίζει όσο εκείνος οργανώνει κλίκες, καθοδηγεί συμπαίκτες και καταστρώνει σχέδια παραμονής στο ριάλιτι που τον ανέδειξε και που όπως ελπίζει θα του ανοίξει τον δρόμο για την πολιτική και συγκεκριμένα για τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Καρολίνα - Μάριος Πρίαμος
Ολέθρια σχέση
survivor_zeugaria__4_

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Ετσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω».

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της Καρολίνας, η οποία μετά από δέκα ημέρες όπου το τηλεοπτικό κοινό έμαθε ότι είχε σχέση με τον Μπο πριν το παιχνίδι, ότι απάτησε τον Μπο με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο παιχνίδι, ότι ο Πρίαμος απάτησε μία άλλη κοπέλα ενώ στο μεταξύ πρόδωσε και τον φίλο του, ο οποίος του ζήτησε να προσέχει την κοπέλα του, μίλησε για όλα στο «Πρωινό μας».

Ενα love story το οποίο απασχόλησε πάρα πολλές εκπομπές, τα sites και φυσικά τα κοινωνικά δίκτυα τα οποία «πήραν φωτιά», πλέον είναι ομολογημένο, αληθινό και συνεχίζει να τροφοδοτεί με σχόλια.
survivor_zeugaria__3_
Καρολίνα και Μάριος Πρίαμος σε μυστική συνάντηση στην καλύβα

Ολα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Μπο λίγες μόνο ώρες αφότου είχε αποκαλύψει δημόσια τη σχέση τους, βρέθηκε σε δύσκολη θέση βλέποντας μαζί με το τηλεοπτικό κοινό τα πλάνα όπου η Καρολίνα φιλιόταν με τον Μάριο στη μέση της ζούγκλας. Προδομένος και από τη σύντροφο αλλά και από τον φίλο του, έδωσε μία συνέντευξη, εξέφρασε τα συναισθήματά του και αποσύρθηκε εντελώς από την τηλεόραση αποφεύγοντας δηλώσεις και συνεντεύξεις. Η αποχώρηση της Καρολίνας από το ριάλιτι, με ψήφο μάλλον τιμωρητική από το κοινό για όσα συνέβησαν, έδωσε την ευκαιρία στην ίδια να απαντήσει σε όλα και να ρίξει φως σε σημεία πολύ σκοτεινά αυτού του ερωτικού τετραγώνου.
Survivor: Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα σε τρυφερές στιγμές δίνουν… φιλιά «κρυφά» από όλους! | OPEN TV


Μιλώντας για τον νέο έρωτά της θα πει: «Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν οκ με αυτό. Η αγάπη δεν έχει όρια. Σε βρίσκει, σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, δεν την ψάχνεις. Το χαρακτήρισα ως κίνηση αγάπης και όχι στρατηγικής», ενώ παραδέχθηκε πως γνώριζε ότι το φιλί τους απαθανατίστηκε. «Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, αλλά οκ. Ηταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα: ναι, συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται.
Καρολίνα Καλύβα: Μόνο εγώ ξέρω πως νιώθει ο Μάριος – Αν είχε σχέση με κάποια κοπέλα θα το έλεγε

Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο “Survivor All Star” ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου. Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο».
Στο τέλος της συνέντευξης η Καρολίνα μίλησε για τον Μπο λέγοντας πως καταλαβαίνει πλήρως ότι τον στενοχώρησε και πως πληγώθηκε από τη συμπεριφορά της και όλα όσα συνέβησαν, όμως η καρδιά, όπως λέει και το άσμα, «αλλού με πηγαίνει εμένα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης