Καληφώνη για την εκπομπή της Καινούργιου: «Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο»

Καληφώνη για την εκπομπή της Καινούργιου: «Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο»

Η απάντηση του μοντέλου σε όσα συνέβησαν στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

kainourgioy_kalifwnh__1_
H Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, όταν τη συνάντησε η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη ρώτησε για τον Χρήστο Μάστορα και μετά τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό, δημοσίευσε τη δική της απάντηση στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο αποχώρησε βιαστικά, χωρίς να θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Χρήστο Μάστορα. Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αντίδραση και δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τη στάση της Καληφώνη. Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και σχολίασε πως σε περίπτωση που η σχέση αυτή ισχύει, δεν κάνει καλό στον Χρήστο Μάστορα ο οποίος φροντίζει να είναι πάντα πολύ ευγενικός.

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη
Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. «Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της.

Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου» έγραψε στην ανάρτησή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε τη δημοσίευση
Kalifoni-1
Η αντίδραση της Καληφώνη και τα σχόλια της Καινούργιου στην εκπομπή
«Δεν είπα ποτέ ότι είναι ο Χρήστος. Όχι παιδιά, δεν έχω πει ποτέ ότι είναι αυτός. Αλήθεια. Είμαι φαν γι’ αυτό πάω στο μαγαζί που εμφανίζεται. Δεν θέλω να πω τίποτα γιατί… δεν θέλω» είπε το μοντέλο στη «Super Κατερίνα», αποχωρώντας βιαστικά.

H Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο, σχολίασε: «Η Γαρυφαλλιά είναι ένα κορίτσι που τη μάθαμε μέσα από το GNTM και είναι πάρα πολύ ωραία κοπέλα. Όταν τη γνώρισα εγώ είχε συστολή, ήταν γλυκύτατη, ευγενέστατη, τη γνώρισα από τον πρώην σύντροφό της. Δεν ξέρω αν έχει ή όχι σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χρήστος, για μένα, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που έχουμε, τρομερός και πάντα είναι ευγενικός, απαντάει με χιούμορ» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpq4wwjt4tu9)


Στη συνέχεια της τοποθέτησής της η Κατερίνα καινούργιου ανέφερε: «Αν σταματούσαν τον Χρήστο Μάστορα ποτέ δεν θα το έκανε αυτό, ποτέ δεν θα ήταν με το κινητό, ποτέ δεν θα έτρεχε και δεν θα αδιαφορούσε έτσι για τη δημοσιογράφο. Ειδικά ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει και στήνει την καριέρα της. Ήταν αγένεια».

Τέλος η Κατερίνα Κανούργιου σημείωσε: «Το λέω εγώ που τη συμπαθώ την κοπέλα. Λίγο να ρίξουμε τους τόνους. Αν ισχύει ότι είναι σε σχέση με τον συγκεκριμένο, που εγώ τον λατρεύω και τον θεωρώ φανταστικό παιδί και τρομερό καλλιτέχνη, αυτή η εικόνα δεν του κάνει καλό. Αν δε θες, μην πας στο μαγαζί να δώσεις δικαίωμα, μην ανεβάζεις τίποτα για να μην μπορούν να πούνε ή πες “ευχαριστώ πολύ παιδιά, φεύγω”. Να ήταν η Βανδή, να το καταλάβω αλλά επειδή ο Χρήστος έχει πάντα αυτή τη παιδεία και είναι πάντα καταπληκτικός με όλους και με τους δημοσιογράφους, αυτή η συμπεριφορά είναι λάθος».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι επίσημοι θα δώσουν το «παρών» στην κηδεία του Κωνσταντίνου τη Δευτέρα

«Άγγιξαν» τα triple doubles Γιόκιτς και Σαμπόνις, νίκη για Νικς και Πίστονς

«Κύμα» δωρεάς οργάνων – Αυξήθηκαν οι δότες κατά 14% μέσα σε έναν μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης