Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: «Ο Χριστόφορος μας άλλαξε τους ρόλους»

Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: «Ο Χριστόφορος μας άλλαξε τους ρόλους»

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός το αρχικό cast προέβλεπε τους αντίστροφους ρόλους για το γκέι ζευγάρι

mAESTRO__11_
Ο Ορέστης Χαλκιάς μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του «Maestro», παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «DOT». Ο ηθοποιός που εισέπραξε θετικά σχόλια με τον ρόλο του «Αντώνη» στη δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που κάνει πρεμιέρα στο Netflix τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, αποκάλυψε ότι αρχικά ο ρόλος του Γιώργου Μπένου, προβλέπονταν για τον ίδιο.

Ο ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για τον «Αντώνη» που υποδύθηκε και για τις αλλαγές που του έφερε, η απήχηση που είχε η σειρά, στη ζωή του.

«Είχαμε πάει μια μέρα με τον συμπρωταγωνιστή μου, τον Γιώργο Μπένο, να κάνουμε ένα Covid τεστ στην εταιρεία παραγωγής που παίζαμε τότε στον "Ήλιο". Βγάλαμε μία φωτογραφία μαζί και μετά από μερικές μέρες μας έκανε like και follow ο Παπακαλιάτης. Μπαίνουμε κατευθείαν να δούμε αν είναι το αληθινό προφίλ και μετά συνδυάζουμε ότι πριν λίγο καιρό μας είχε πει ο Αντίνοος (Αλμπάνης) ότι μας έχει προτείνει για δουλειά στον Χριστόφορο» αποκάλυψε αρχικά.

Δείτε το βίντεο 
Oρέστης Χαλκιάς: '' Το Netflix ήθελε να γίνει και 2η σεζόν το ''Maestro'' | DOT.
Κλείσιμο

«Μας έστειλαν μετά από λίγο καιρό με τον Γιώργο ένα κείμενο για να περάσουμε casting για τη σειρά, χωρίς να ξέρουμε ότι είναι του Χριστόφορου και μάλιστα ήταν για τους αντίστροφους ρόλους. Πάμε στο casting, προβάρουμε στο σκοτάδι και μπαίνει ο Χριστόφορος» τόνισε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, το αρχικό cast προέβλεπε τους αντίστροφους ρόλους για το γκέι ζευγάρι, όμως αυτό ήταν κάτι που άλλαξε στις πρώτες πρόβες: «Σε κάποια φάση με δοκίμαζε με άλλα παιδιά, που ήταν εξαιρετικοί ηθοποιοί, και δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Με το που μας είδε και κάναμε την πρώτη σκηνή, ο Χριστόφορος άλλαξε τους ρόλους. Εκεί σοκαριστήκαμε λίγο, γιατί μας ξεβόλεψε κάπως. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω τον ρόλο του Σπύρου».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Θλίψη στο Ρέθυμνο για την 30χρονη Ζέφη που βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έτρωγε

Τραπεζικό «μαχαίρι» στις προμήθειες: Ποιες καταργούνται και ποιες μειώνονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης