Γιώργος Μπένος: Μετά το gay φιλί στο Maestro κάποια σχόλια ήταν λίγο ανησυχητικά

Γιώργος Μπένος: Μετά το gay φιλί στο Maestro κάποια σχόλια ήταν λίγο ανησυχητικά

«Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και ήταν τσιζ» ανέφερε ο ηθοποιός

maestro__6_
O Ορέστης Χαλκιάς ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή «Night Out». Μαζί με τον Γιώργο Μπένο, οι δύο ηθοποιοί που συμμετέχουν στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro» και ενσαρκώνουν το gay ζευγάρι, μίλησαν για το περιβόητο φιλί που αντάλλαξαν σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Ο Γιώργος Μπένος αποκάλυψε πως από το δικό του περιβάλλον ήταν θετικές οι αντιδράσεις για αυτή τη σκηνή, ωστόσο δεν έλειψαν τα ανησυχητικά σχόλια: «Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες; Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές ως προς αυτό. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα σάιτ που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω. Πολλά, πολλά. Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς, αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει…».

Με τη σειρά του ο Ορέστης Χαλκιάς τοποθετήθηκε στο ζήτημα και ανέφερε: «Μου έστειλε μήνυμα ένα παλικάρι που ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν μου είπε ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out! ‘Για λίγο δεν το έκανα αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία σε άλλη σκηνή’ μου έγραψε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cowz56vy24zl)


Ο Ορέστης Χαλκιάς στη συνέντευξή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πολυαναμενόμενη είσοδο της δημοφιλούς σειράς στην πλατφόρμα του Netflix σε πολύ λίγες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή».

«Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Ορέστης Χαλκιάς στη βραδινή εκπομπή με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό» κατέληξε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cowz070e167d)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές σήμερα στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Οι τουρκόφρονες της μειονότητας που «πηγαινοέρχονται» στην Άγκυρα και η προκλητική λίστα Τσαβούσογλου

Η μοίρα «ξαναχτυπά» τη Σελίν Ντιόν - Οι μεγάλες τραγωδίες της ζωής της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης