Εκτός Υπηρεσίας: Η Σοφία ρίχνει αυλαία στο γάμο της με τον Ιάκωβο

Εκτός Υπηρεσίας: Η Σοφία ρίχνει αυλαία στο γάμο της με τον Ιάκωβο

Απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1 

ektos_ipiresias
Η Σοφία ρίχνει αυλαία στο γάμο της με τον Ιάκωβο και τον πετάει έξω από τη συζυγική τους στέγη. Ο κτηνίατρος μαζεύει τα μπογαλάκια του γρήγορα-γρήγορα σε μια βαλίτσα και πάει να φιλοξενηθεί στο δώμα του Γιάνναρου! Ο Ιάκωβος όμως θα αποδειχθεί δύσκολος μουσαφίρης, διότι θέλει όλες του τις ανέσεις!

ΕΚΤΟΣ_ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ_-_ΕΠ__18___3_

Ταυτόχρονα η Μπεάτα τώρα που έγινε και επίσημα ζευγάρι με τον Νιόνιο, θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της και ονειρεύεται χλιδές και πλούτη! Θα ανταπεξέλθει ο Νιόνιος στις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις της Μπεάτας; Η Γιώτα ξεφουρνίζει στον Σωκράτη ότι τάχα ένας φιλέλληνας επενδυτής, θέλει να φτιάξει στο νησί τους, ένα θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα κατορθώματα και τους άθλους του Ντάντουλα... την Ντάντουλαντ! Ο Αλέκος δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα... στην άλλη μεριά της γραμμής είναι ο εξαφανισμένος βουλευτής! Γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά ο Νερατζάκης και τι θέλει από τον Αλέκο;

ΕΚΤΟΣ_ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ_-_ΕΠ__18___4_

Συντελεστές:
Σενάριο: Μάκης Πιτταράς - Θωμάς Τσαμπάνης
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεχαγιάς
Πρωταγωνιστούν: Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη.
Στο ρόλο του Σωκράτη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Στο ρόλο της Μπόμπας η Αλίκη Αλεξανδράκη
Κλείσιμο
Το «ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης