GNTM: Το πιτόγυρο της Μαρίας Αντουανέτα... κάθισε βαρύ στην Γιέβα - Δείτε βίντεο

GNTM: Το πιτόγυρο της Μαρίας Αντουανέτα... κάθισε βαρύ στην Γιέβα - Δείτε βίντεο

Οι παρεξηγήσεις για τo disadvantage, «ο Στάθης Ψάλτης με περούκα» που έφερε κλάματα και η φωτογραφία που πήρε τη δουλειά

Collage_Maker-08-Nov-2022-01_26-AM
Αρκετά βαρύ κάθισε το πιτόγυρο της Μαρίας Αντουανέτα στην Γιέβα Μπονταρένκο, η οποία δεν έπεισε τους κριτές με την φωτογράφισή της και αποχώρησε από το GNTM 5. Η 19χρονη φοιτήτρια από την Ουκρανία όταν άκουσε την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά λύγισε από τα κλάματα και κοντά της έσπευσαν τα υπόλοιπα κορίτσια για να της συμπαρασταθούν.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (7/11) είχε μια νέα δοκιμασία αποχώρησης. Οι 16 διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας του Star έπρεπε ντυμένες ως Μαρία Αντουανέτα να διαχειριστούν ένα συναίσθημα και να ποζάρουν διαφημίζοντας ένα προϊόντα εταιρείας καλλυντικών.

Η Mary Vitinaros έκανε την εμφάνισή της ως το ζωντανό reference της εποχής, αφήνοντας τα κορίτσια άφωνα και στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενες χωρίστηκαν σε τετράδες και μετά από κλήρωση μοιράστηκαν τέσσερα συναισθήματα, που θα έπρεπε να εκφράσουν στη φωτογράφισή τους.



Κλείσιμο


Σαν να μην έφτανε αυτό το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε, αφού παράλληλα με τα βασιλικά ρούχα, τα αξεσουάρ και τις τεράστιες περούκες, τα κορίτσια έπρεπε να διαχειριστούν και σύγχρονα αντικείμενα της καθημερινής ζωής, ως props μπροστά από τον φακό της Όλγας Τζήμου.

GNTM 5 | Η Γιέβα φωτογραφίζεται με ένα... πιτόγυρο!


Κότυ και Μαρία που είχαν αναδειχθεί νικήτριες στην προηγούμενη δοκιμασία είχαν το δικαίωμα να δώσουν το disadvantage σε δυο παίκτριες της επιλογής τους, οι οποίες θα έπρεπε να βαφτούν μόνες τους, δίχως να έχουν βοήθεια από τους ειδικούς.

Το disadvantage πήγε σε Μικαέλα και Ειρήνη, αλλά λίγο πριν μπουν στο σετ της φωτογράφισης υπήρξε ένταση. Οι νικήτριες της προηγούμενης δοκιμασίας δε θεώρησαν ότι έδωσαν τελικά disadvantage στις δυο συμπαίκτριές τους, μιας και πήραν κάποιες οδηγίες από τον head make-up artist, Μάνο Κατρίνη, ενώ δε θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.

GNTM 5 | Το σημερινό disadvantage και η αδιαθεσία της Μιχαέλας


Ο Γιώργος Καράβας ζήτησε διευκρινήσεις πάνω στο θέμα, τονίζοντας στη συνέχεια πως είναι εντελώς διαφορετικό ένα μοντέλο να βάφεται μόνο του και άλλο από κάποιον επαγγελματία. Από την άλλη πλευρά, Μικαέλα και Ειρήνη δε θέλησαν να μπουν στη δοκιμασία να δώσουν συνέχεια στο θέμα, αφού η πρώτη θεώρησε ότι της έδωσαν το μειονέκτημα επειδή τη θεωρούν δυνατή παίκτρια και η δεύτερη επειδή πιθανότατα τους άρεσε το μακιγιάζ της.

Όταν ήρθε η ώρα οι κριτές να κρίνουν τα μοντέλα για την beauty campaign της Dust & Cream και για το αν κατάφεραν να συνδέσουν το styling εποχής και το εκάστοτε prop με το συναίσθημα, που τους δόθηκε να αποδώσουν φωτογραφικά, η Ζωή φάνηκε να μην αντέχει τα όσα άκουσε.

Ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε πως δεν του άρεσε το αποτέλεσμα σχολιάζοντας: «Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα», μια φράση που την έκανε να αποχωρήσει από το πλατό. Η Βίκυ Καγιά πήγε στα παρασκήνια να βρει το μοντέλο που ένιωσε αδιαθεσία και πριν επιστρέψουν στο πλατό ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας βρέθηκαν δίπλα της με τον Τάσο να της λέει πως θέλει να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση.

GNTM 5 | «Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα» - Αποχώρησε η Ζωή από το πλατό


Όταν το μοντέλο επέστρεψε στο πλατό Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας έσπευσαν να διευκρινίσουν πως δεν πρέπει να παρεξηγούνται μιας και δεν έχει να κάνει με κάποιο προσωπικό θέμα, αλλά για μια δουλειά.

Η Γρηγοριάνα και η Γεωργιάνα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες! 


Νικήτρια αναδείχθηκε η Γρηγοριάνα.




«Συγχαρητήρια! Καταπληκτική φωτογραφία, καταπληκτική συμμετρία, αρμονία, γεωμετρία, δίνεις το μήνυμα όπως πρέπει!» της είπε η Βίκυ Καγιά.

GNTM 5 | Αυτό το μοντέλο πήρε τη καλύτερη φωτογραφία! - 7.11.22


Αντίθετα η Ζωή και η Γιέβα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες. Οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Γιέβα, η 19χρονη φοιτήτρια από την Ουκρανία.

GNTM 5 | Ποια αποχώρησε και μετά λιποθύμησε; - 7.11.22


Το νεαρό μοντέλο μόλις άκουσε ότι αποχωρεί έβαλε τα κλάματα. «Μπορείς να κάνεις πράγματα απλά πρέπει να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου! Ηρέμησε, μπορεί να μην σου πηγαίνει το παιχνίδι» της είπε η Βίκυ Καγιά.

«Περίμενα να φτάσω πολύ πιο μακριά, περίμενα τελικό. Πίστευα ότι θα μπορώ. Πίστευα ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δε θέλω να το πιστέψω ότι έχασα!» είπε κλαίγοντας η Γιέβα.

Στη συνέχεια όταν πήγε να χαιρετήσει τα υπόλοιπα μοντέλα ένιωσε μία αδιαθεσία και έπαθε κρίση πανικού.

Στο πλατό μπήκε αμέσως η διασώστρια, η οποία της έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Η Γιέβα όπως είπε αργότερα έπαθε κρίση πανικού γιατί σκέφτηκε ότι η ζωή που την περιμένει έξω θα είναι δύσκολη και δε θα μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Η Βίκυ Καγιά την καθησύχασε και της υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσουν όλοι για να βρει τον δρόμο της και να μη σταματήσει τις σπουδές της.







Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου - «Χειρόφρενο» τραβούν και οι οδηγοί ταξί, δεμένα τα πλοία

Θρήνος στην κηδεία του 17χρονου που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του στη Μάνδρα - «Ο Φώτης ήταν ένα χρυσό παιδί»

Ο αρχηγός της Wagner παραδέχθηκε παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης