Χάιντι Κλουμ: Η βασίλισσα του Χάλογουιν ξαναχτυπά - Το μοντέλο μεταμορφώθηκε σε... σκουλήκι

Χάιντι Κλουμ: Η βασίλισσα του Χάλογουιν ξαναχτυπά - Το μοντέλο μεταμορφώθηκε σε... σκουλήκι

Το διεθνούς φήμης μοντέλο βγήκε έξω μεταμφιεσμένο και συνοδευόμενο από τον σύντροφό της, Τομ Κάουλιτς, ο οποίος είχε ντυθεί… ψαράς

Heidi_klum_
Το «βραβείο» κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά η Χάιντι Κλουμ, η οποία οργάνωσε το καθιερωμένο της Χάλογουιν πάρτι στη Νέα Υόρκη, επιβεβαιώνοντας ότι ο τίτλος της βασίλισσας, της ανήκει δικαίως.

Ανήμερα του Χάλογουιν, το διεθνούς φήμης μοντέλο άρχισε να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από βίντεο, στα οποία μοιράστηκε τις μακρόωρες προετοιμασίες της εμφάνισής της.

Η Χάιντι Κλουμ βγήκε έξω ντυμένη σκουλήκι και συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Τομ Κάουλιτς, ο οποίος είχε ντυθεί… ψαράς. Το σκηνικό που εμπνεύστηκε το ζευγάρι, ήταν να γίνει η Κλουμ το δόλωμα στο αγκίστρι του ψαρά της.


Στο υλικό που ανάρτησε το μοντέλο, αποκάλυψε σταδιακά τα προσθετικά και το μακιγιάζ, που τοποθετήθηκε στο σώμα και στο πρόσωπό της, για τις ανάγκες της μεταμόρφωσής της. 

Κλείσιμο


«Αν δεν ήξερα ότι είναι η Χάιντι, ούτε που θα το φανταζόμουνα», έγραψε ένας χρήστης κάτω από τις αναρτήσεις του μοντέλου. «Είναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του Χάλογουιν!», έγραψε ένας άλλος, «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ», επεσήμανε ένας τρίτος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης