Cardi B για τη Μαντόνα: «Κάποια είδωλα εξελίσσονται σε πραγματική απογοήτευση»

Cardi B για τη Μαντόνα: «Κάποια είδωλα εξελίσσονται σε πραγματική απογοήτευση»

Η ράπερ απάντησε σε πρόσφατη ανάρτηση της ποπ σταρ, στην οποία φάνηκε να «υποτιμά» εκείνη, τη Μάιλι Σάιρους και την Κιμ Καρντάσιαν - Δείτε τα tweets που αντάλλαξαν

cardib-madonna
Στη Μαντόνα απάντησε η Cardi B για την πρόσφατη ανάρτησή της, στην οποία αναφέρεται στην ίδια, την Κιμ Καρντάσιαν και τη Μάιλι Σάιρους.

Η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο κάνει μνεία στον εαυτό της ως πρωτοπόρος για τις γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος, τονίζοντας ότι εκείνη ότι «άνοιξε το δρόμο» για άτομα όπως η Μάιλι Σάιρους, η Cardi B και η Κιμ Καρντάσιαν να αναδείξουν τη σεξουαλικότητά τους.

Μάλιστα θυμήθηκε το βιβλίο της με τίτλο «S.E.X» και το περιεχόμενό του, ενώ αναφέρθηκε στις παραπάνω σελέμπριτι και τα σέξι πρότζεκ τους που έγιναν viral χάρη σε εκείνη, όπως άφησε να εννοηθεί.

«Πριν από 30 χρόνια δημοσίευσα ένα βιβλίο με το όνομα S.E.X, εκτός από φωτογραφίες με γυμνό, υπήρχαν φωτογραφίες με άντρες να φιλιούνται με άντρες, με γυναίκες να φιλούν γυναίκες και εμένα να φιλάω τους πάντες. Πέρασα χρόνια δίνοντας συνεντεύξεις σε στενόμυαλους ανθρώπους που προσπάθησαν να με ντροπιάσουν που ενδυνάμωσα τον εαυτό μου ως γυναίκα. Με αποκαλούσαν πορνη, μάγισσα αιρετική και διάβολο.

Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το .. της. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τον γυμνό κω.. της και η Μάιλι Σάιρους μπορεί να μπει σαν μια "καταστροφική μπάλα" (εννοεί το βίντεο του "Wrecking Ball" όπου εμφανίζεται γυμνή). Παρακαλώ σκ..ες», έγραψε.

μαντονα
Σε αυτή της την ανάρτηση απάντησε η Cardi B, η οποία φάνηκε αρχικά, να «απογοητεύεται» από τα λόγια του... ειδώλου της.

«Κυριολεκτικά απέδωσα φόρο τιμής σε αυτήν τη γυναίκα τόσες φορές, γιατί μεγάλωσα ακούγοντας την. Μπορεί να πει τις σκέψεις της χωρίς να βάζει emoji με κλόουν και να λέει ό,τι θέλει. Κάποια είδωλα εξελίσσονται σε πραγματική απογοήτευση, όταν τα καταφέρουν στη βιομηχανία. Για αυτό κρατάω τον εαυτό μου», έγραψε η ράπερ στο Twitter.

καρντι

Αφού συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, έκανε ακόμα μία, στην οποία ενημέρωσε το κοινό της πως μίλησε με τη Μαντόνα και η παρεξήγηση λύθηκε.

«Μίλησα με τη Μαντόνα.Ήταν όμορφα. Να έχετε μια υπέροχη μέρα και να οδηγείτε με ασφάλεια», έγραψε.

Η Μαντόνα τότε απάντησε στο tweet της κι έγραψε: «Σ'αγαπώ. Από πάντα και για παντα», με την ράπερ να της λέει κι εκείνη: «Σ'αγαπώ».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης