Επίθεση με οξύ: «Είχαμε καψούρα μεταξύ μας αλλά δεν με ήθελε η οικογένεια του» λέει η 38χρονη

Επίθεση με οξύ: «Είχαμε καψούρα μεταξύ μας αλλά δεν με ήθελε η οικογένεια του» λέει η 38χρονη

«Του έριξα το υγρό όταν μου είπε ότι οι δικοί του θα με σκοτώσουν αν κάνουμε σχέση»

38xroni_kriti_xr
Μετανιωμένη για την επίθεση με το οξύ κατά του συζύγου της αλλά συνάμα πεπεισμένη ότι τα πράγματα δεν θα είχαν αυτή την τροπή εάν δεν είχε παρέμβει στη σχέση τους η οικογένεια του 36χρονου, εμφανίζεται η 38χρονη σύζυγος του.

Σε νέα επικοινωνία που είχε το protothema.gr αργά χθες το βράδυ, η 38χρονη εξήγησε τον λόγο για τον οποίο είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση τόσο με τον σύζυγό της, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του και ειδικότερα τα αδέρφια του.

Υποστηρίζει λοιπόν ότι τα αδέρφια του 36χρονου, δεν ενέκριναν ποτέ την σχέση τους και είναι εκείνοι που ευθύνονται για την απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι της. Συγκεκριμένα, λέει η 38χρονη:

«Είχα κάνει δυο γάμους και δυο παιδιά και αυτό στα στενά μυαλά αυτών των ανθρώπων δεν μπορούσε να χωρέσει. Δηλαδή δεν σκέφτηκαν ρε φίλε, αυτός ο άνθρωπος έχει ένα βαρύ ποινικό μητρώο, έχει όλο τον ποινικό κώδικα στην πλάτη του, είναι τραυματισμένος, δηλαδή τι ψάχνουν. Βρήκε έναν άνθρωπο, γιατί δεν τον αφήνουν ήσυχο; Μας σκίσανε λόγω τιμής και εμένα και αυτόν. Δηλαδή μη νομίζεις ότι κι αυτός που το χασε στο τέλος και μου παιζε σκαμπίλια με όλη του τη δύναμη, κόντεψε να μου ξεριζώσει το κρανίο ή είχε αυτά τα ξεσπάσματα ενώ ήταν καλά. Είχε πόνο ο άνθρωπος. Είχαμε καψούρα μεταξύ μας, κι εγώ κι αυτός. Τρία χρόνια περιμέναμε ο ένας τον άλλον και δεν ζήσαμε ούτε 15 μέρες μαζί. Η οικογένεια του φταίει, τα αδέρφια του. Κι αυτός αλλά αυτόν τον σκίσανε, του χαλάσανε αυτό που γούσταρε. Είχε βγάλει τόση φυλακή, ήταν διαταραγμένος απ’ αυτά που έζησε, πονεμένος και τραυματισμένος στο πόδι. Και τι του έκαναν; Τον πίεζαν να με χωρίσει και εμένα με απειλούσαν...»

zeygari_kriti_oksy_maketa
kaystiko_ygro_kriti_mesa


Για το τι προηγήθηκε, αλλά και το τι συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, η 38χρονη είπε ότι «Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5 το πρωί».

«Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση, θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα... Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα», περιέγραψε, επαναλαμβάνοντας, όπως είχε δηλώσει στο protothema.gr πως είχε μια μικρή ποσότητα μαζί της και δεν ήταν βιτριόλι. «Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα έναντι 100 ευρώ. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου».

Κλείσιμο
kriti_zeygari_oksy_arthro
ygro_kriti_mesa3
kaystiko_ygro_kriti_mesa2


Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν πήγε με πρόθεση να τον βλάψει στο ξενοδοχείο: «Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές. Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο».

Παράλληλα, η 38χρονη ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά του αδελφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, αναφέροντας για τον πρώην σύζυγό της: «Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πως θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ».

Ειδήσεις σήμερα:

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Η κυβέρνηση «ξορκίζει» την ακρίβεια και δρομολογεί νέες παρεμβάσεις

Τρίτη θητεία για τον Σι Τζινπίνγκ - Αγωνία Πούτιν για τον μελλοντικό ρόλο της Κίνας απέναντι στον πόλεμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης