Χιου Τζάκμαν: Προσπαθεί να εξηγήσει πώς θα επιστρέψει ο Wolverine αλλά τον... διακόπτουν

Χιου Τζάκμαν: Προσπαθεί να εξηγήσει πώς θα επιστρέψει ο Wolverine αλλά τον... διακόπτουν

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός στα social media

deadpool_epistrofi
Την επιστροφή του Χιου Τζάκμαν ως Wolverine ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα, ο Ράιαν Ρέινολντς με ένα βίντεο στα social media. Ο 53χρονος θα υποδυθεί για μια τελευταία φορά τον εμβληματικό του ρόλο ως τον λατρεμένο μεταλλαγμένο X-Men, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά, γύρω από τη νέα ταινία.

Με ένα δεύτερο βίντεο -συνέχεια του πρώτου- ο Αυστραλός σταρ του του Χόλιγουντ κάθεται δίπλα στον Ρέινολτς και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.

Ρέινολντς: Γεια. Έχεις ερωτήσεις;

Τζάκμαν: Ναι έχω πολλές ερωτήσεις. Αλλά θα τις απαντήσουμε όλες εδώ και τώρα. Όπως για παράδειγμα, πώς είναι ζωντανός ο Wolverine; Μετά το «Logan»;

Ρέινολτς: Το «Logan» διαδραματίζεται το 2029. Τελείως ξεχωριστό πράγμα. Ο Lοgan πέθανε στο «Logan». Μην το πιάνεις αυτό. Αυτό που συμβαίνει στη δική μας την ταινία είναι ότι αυτοί οι δύο γαμ.. τύποι...

Σε εκείνο το σημείο ο διάλογος σταματά να ακούγεται και οι φωνές των δύο ηθοποιών καλύπτονται από μουσική. Ωστόσο, φαίνεται πως συνεχίζουν να μιλούν για το φιλμ και μάλιστα με πολύ παραστατικό τρόπο, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι λένε, αφού η μουσική εμποδίζει.

Τους υπότιτλους που υπήρχαν προηγουμένως, όσο ακούγονταν, αντικατέστησε μία σειρά από πολλά ερωτηματικά.

Πρόκειται για μία προσπάθεια των Ρέινολντς και Τζάκμαν να εντείνουν την αγωνία των φαν, γύρω από τη μεγάλη επιστροφή του Wolverine στη μεγάλη οθόνη, με έναν διασκεδαστικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο


Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο πρώτο βίντεο ο Ράιαν Ρέινολντς, το «Deadpool 3» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024. Τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρέινολντς φαίνεται να απαριθμεί ένα - ένα όλα τα προνόμια που χρειάζεται να διαθέτει ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον ήρωα. Ωστόσο, καταλήγει πως ο ίδιος δεν διαθέτει κανένα από αυτά.

Τη στιγμή εκείνη εμφανίζεται ο Χιου Τζάκμαν. Αμέσως, ο Ρέινολντς τον ρωτά «Χιου, τι θα έλεγες να παίξεις για ακόμα μια φορά τον Wolverin;», με εκείνον να του απαντά «ναι, σίγουρα, γιατί όχι;».

Κλείσιμο
Τη στιγμή εκείνη, ξεκινάει το τραγούδι «I will Always Love You», παραφρασμένο σε «I Will Always Love Hugh».

Δείτε το βίντεο:


Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλική παρέμβαση για τις τουρκικές απειλές: Οι χώρες της νότιας Ευρώπης θα στηρίξουμε την Ελλάδα

Nord Stream: Τα δύο σενάρια για τις εκρήξεις - Με δύτες ή drones το σαμποτάζ

Ζωγράφου: Ο «Έσκο» ετοιμαζόταν για μακελειό πριν συλληφθεί - Η «ακτινογραφία» των συμμοριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης