Νατάσα Εξηνταβελώνη για τον «Παράδεισο των κυριών»: «Είναι ένα ανατρεπτικό σίριαλ»
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού
Για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των κυριών» μίλησε η Νατάσα Εξηνταβελώνη, η πρωταγωνίστρια της σειράς εποχής που έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματά της, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οντισιόν για τον «Παράδεισο», το θέατρο και τον Αργύρη Παντατζάρα.
Η τηλεοπτική Αμαλία, δήλωσε στην κάμερα του «Super Κατερίνα»: «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι ένα ανατρεπτικό σίριαλ. Πολλά συμβαίνουν όπως σε όλες τις ρομαντικές ιστορίες. Πίσω από όλα αυτά τα φώτα και από όλη αυτή τη χαρά και την ευτυχία κρύβονται πολλά περισσότερα…
Η Αμαλία κακοποιείται και αυτό είναι έτσι κι αλλιώς ένα θέμα που δεν ξέρω πως μπορεί να το προσεγγίσει κανείς. Μόνο με σεβασμό, μόνο με λεπτούς χειρισμούς…».
Σε ερώτηση αν η Αμαλία θα πει σε κάποιον αυτό που της συνέβη, απάντησε: «Μιλάμε για μια άλλη εποχή όπου τα θύματα δεν είχαν τη φωνή που έχουν σήμερα… Θα το εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους και φυσικά θα δυσκολευτεί να μιλήσει στο άμεσο κοντινό της περιβάλλον… Τα θύματα κακοποίησης, όσο κι αν λέμε ότι τα καταλαβαίνουμε, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα καταλάβουμε… Αν έπεφτα θύμα κακοποίησης, θέλω να πιστεύω ότι θα μιλούσα, θέλω να πιστεύω ότι θα δεχόμουν τη στήριξη που θα ήθελα απ’ το περιβάλλον μου».
Τέλος, για τον ρόλο της στη σειρά είπε: «Για να πάρω τον ρόλο έκανα οντισιόν μαζί με τον Αργύρη Πανταζάρα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Απόψε, στις 20:00, έρχεται άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών»:
Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να παραμείνει εξαφανισμένη. Ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι ενώ εκείνη δέχεται τελευταία στιγμή, όλα ανατρέπονται. Εν τω μεταξύ αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια. Όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας