Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει όσο μπορεί τον ήλιο και τη θάλασσα και μάλιστα κοινοποιεί αρκετές από τις στιγμές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός περνά όμορφες στιγμές στη Δονούσα πριν το φετινό καλοκαίρι ρίξει αυλαία.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ σε μία σειρά φωτογραφιών αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το χρονικό της βουτιάς της. Κάνοντας μακροβούτι από μία αποβάθρα στο νησί της Δονούσας φωτογράφισε μέχρι και τη στιγμή που χάθηκε στο γαλάζιο.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης της έγραψε: «Ας πετάξουμε».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.