Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο ρόλος που θα υποδυθεί στον «Σασμό»

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο ρόλος που θα υποδυθεί στον «Σασμό»

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λευτέρη Ορφανό, έναν αστυνομικό που θέλει να αφανίσει ένα μεγάλο δίκτυο λαθρεμπόριου όπλων στην Κρήτη 

gerontidakis
Τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» περιμένουν πώς και πώς οι τηλεθεατές, τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη δραματική σειρά να φέρνουν πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ετοιμάζεται να ενταχθεί στο καστ της δημοφιλούς σειράς του Alpha, με τον ρόλο του να είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον που υποδυόταν στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Λευτέρη Ορφανό, έναν μυστικό αστυνομικό από τα κεντρικά της Αθήνας, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μυστική αποστολή στην Κρήτη.

γεροντιδακης

Κλείσιμο
Καθήκον του είναι να παρακολουθεί κάθε κίνηση του Ευθύμη Φαρμάκη και των συνεργατών του, προκειμένου να αφανίσει ένα μεγάλο δίκτυο λαθρεμπόριου όπλων, που έχει στηθεί.

Η άφιξή του στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ρεθύμνου, στην οποία αρχηγός είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, θα ενισχύσει την ομάδα, καθώς τα καθήκοντά του θα αυξηθούν και ο ίδιος θα ασχοληθεί εκτός από τον Φαρμάκη, με την εξιχνίαση του φόνου του Στεφανή Σταματάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που θα φέρει στην επιφάνεια, ο πρώην σύζυγος της Βασιλικής επιδιδόταν σε ύποπτες δουλειές της νύχτας και συνεργαζόταν επίσης, με τον Φαρμάκη.



Ειδήσεις σήμερα:


Γιώργος Γιαννόπουλος για Άγριες Μέλισσες: «Ήταν μια σαπουνόπερα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα»

Κάλυμνος: Πακιστανός παρενοχλούσε σεξουαλικά την 20χρονη κόρη της συντρόφου του - «Θα με βίαζε»

Kid Moxie: Η Ελληνίδα πίσω από τα soundtracks του Χόλιγουντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης