Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το χρυσό στο Μόναχο έγινε κουμπάρος στην Πάτμο
Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής πάντρεψε φιλικό του ζευγάρι
Ο Λευτέρης Πετρούνιαςπριν από λίγες μέρες κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στους κρίκους με την επιστροφή του στην Αθήνα έγυγε κατευθείαν για την Πάτμο.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας πάντρεψε στο νησί τους καλούς του φίλους Γιάννη Κρικρή και Αγγελική Δούκα, οι οποίοι εκτός από τον γάμο τους τέλεσαν και τη βάπτιση του γιου τους.
Στο πλευρό του Ολυμπιονίκη βρισκόντουσαν οι κόρες του, Σοφία και Λένια, αλλά και η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, η οποία μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από τον γάμο.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.