Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης Ντρισμπιώτη και Πετρούνιας

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης Ντρισμπιώτη και Πετρούνιας

Η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο «άρχοντας των κρίκων» επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα από το Μόναχο και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου και ενόργανης γυμναστικής

5662770
Γέμισε «χρυσάφι» η αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», με την επιστροφή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και του Λευτέρη Πετρούνια από το Μόναχο και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου και ενόργανης γυμναστικής, αντίστοιχα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmcn2ghyfoqx)


Η Ντρισμπιώτη φορώντας τα δύο χρυσά μετάλλια από τα 35 χλμ. και 20 χλμ. βάδην και ο Πετρούνιας το 6ο χρυσό μετάλλιό του στους κρίκους, ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στην επιστροφή της εθνικής ομάδας βάδην και της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmbs5qaixsfd)




5662781
5662794
5662805
5662822



«Είμαι χαρούμενη που είμαι Ελληνίδα, θα χαρώ τη στιγμή μου, αυτή τη στιγμή και απλά θα θυμηθώ τη διαδρομή μου στο παρελθόν» δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmclnm0mhq95)


O Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε με τη σειρά του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά όπου προσπαθούσα να διαχειριστώ διάφορες καταστάσεις αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά στη ζωή μου. Έχω γίνει, θεωρώ, λίγο πιο σοφός και πιο δυνατός μέσα από δύσκολες καταστάσεις, οπότε έχοντας και τις κόρες μου εκεί να παίρνω δύναμη, απέδωσα πολύ καλά.

Κάθε φορά που κερδίζω ένα μετάλλιο αισθάνομαι το ίδιο όμορφα, δεν έχω νιώσει κορεσμό, έχω την ίδια δίψα για να συνεχίσω, το μυστικό είναι να τελειώνει η διοργάνωση και να παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος, να συνεχίζεις με την ίδια δύναμη και την ίδια θέληση.

Μπορώ να πω ωστόσο ότι ήταν ιδιαίτερα όμορφο αυτό το μετάλλιο γιατί ήταν μαζί μου στο στάδιο τα δυο μου παιδιά. Και μόνο που βρίσκονταν οι κόρες μου στην κερκίδα για εμένα, ήταν κάτι που μου έδωσε πολύ δύναμη.

Είμαι πλέον πολύ γεμάτος και αυτό με κάνει να αγωνίζομαι με λιγότερο άγχος και λιγότερη πίεση. Οι κόρες μου είναι το χρυσό μου μετάλλιο στις οποίες αφιερώνω και αυτή μου τη διάκριση οπότε όλα τα υπόλοιπα μετάλλια είναι απλώς διακοσμητικά στην τροπαιοθήκη μου»


Τα δύο «χρυσά» παιδιά του ελληνικού αθλητισμού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους δικούς τους ανθρώπους και τον απλό κόσμο που βρισκόταν στο «Ελ. Βενιζέλος».

5662810
5662809
5662827
5662824



Εκεί ήταν και οι πρόεδροι των αντίστοιχων ομοσπονδίας, η Σοφία Σακοράφα από πλευράς ΣΕΓΑΣ και ο Θανάσης Σταθόπουλος, από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Μάλιστα η Σοφία Σακοράφα δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τον σπεσιαλίστα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια και να φωτογραφηθεί μαζί και με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Πώς η Τουρκία επιχείρησε να στήσει συνοριακό επεισόδιο «μετακινώντας» μετανάστες από νησίδα σε νησίδα

Κορωνοϊός: Βαρόμετρο ο Σεπτέμβριος για τον «Κένταυρο»

ΗΠΑ: Σάλος με βίντεο που δείχνει 3 αστυνομικούς στο Άρκανσο να δέρνουν αλύπητα άνδρα πεσμένο στο έδαφος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης