Σασμός - Δημήτρης Λάλος: «Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο Μαθιός»

Σασμός - Δημήτρης Λάλος: «Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο Μαθιός»

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μαθιό στη δραματική σειρά του Alpha μίλησε για την πορεία του ρόλου του και την εξέλιξη της πλοκής

lalos
Ανατρεπτικές εξελίξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό στη δεύτερη σεζόν του «Σασμού».

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο της δραματικής σειράς και το τηλεοπτικό μέλλον του «Μαθιού».

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα. Είμαι σίγουρος για αυτό και προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία, την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας τραγικός χαρακτήρας. Ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, που στο τέλος θα πρέπει να ολοκληρωθεί με κάποιον τρόπο, να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmcfz1wrds81)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, υπάρχουν πολλές προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει αυτός ο ήρωας. «Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό παλαιότερα, αντί για spoiler λεγόταν προοικονομία. Υπάρχουν αρκετές προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο ήρωάς μου, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό, γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται. Με ανοιχτό ορίζοντα», εξήγησε ο Δημήτρης Λάλος.

Τέλος, ανέφερε: «Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός, θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος κ.α. να απαγορευτούν. Η μυθοπλασία δείχνει πολλές φορές το σκοτάδι, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το «Τηλέραμα», η πίστη της Βασιλικής δείχνει να κλονίζεται, μετά τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Μαθιό.

Λίγο μετά τη σύλληψη του αγαπημένου της, η Βασιλική δεν ξέρει ποιον να πιστέψει, παρά το γεγονός ότι ο γιος της, Νικηφόρος την προτρέπει να παραμείνει ήρεμη. Εκείνη όμως, ζητά να δει τον Μαθιό στο τμήμα, προκειμένου να της δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του Άγγελου.



Από τη μία, δεν θέλει να πιστέψει με τίποτα πως ο αγαπημένος της είναι ικανός για έναν φόνο, όμως από την άλλη μεριά δείχνει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην αστυνομία.

Όταν μαθαίνει όμως, πως ο Μανόλης ήταν εκείνος που οδήγησε τον Μαθιό στη φυλακή, η Βασιλική θα ξεσπάσει έντονα. Βγαίνοντας από τη φυλακή, ο Μαθιός καλείται να της δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν όλον αυτόν τον καιρό.

Ο Σταματάκης γνωρίζοντας πως κοροϊδεύει την αγαπημένη του, δεν αντέχει άλλο και κλείνεται στον εαυτό του. Οι τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πλέον, καθημερινές και η ένταση ίσως φέρει τριγμούς στη σχέση τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Πώς η Τουρκία επιχείρησε να στήσει συνοριακό επεισόδιο «μετακινώντας» μετανάστες από νησίδα σε νησίδα

Κορωνοϊός: Βαρόμετρο ο Σεπτέμβριος για τον «Κένταυρο»

ΗΠΑ: Σάλος με βίντεο που δείχνει 3 αστυνομικούς στο Άρκανσο να δέρνουν αλύπητα άνδρα πεσμένο στο έδαφος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης