Σασμός - Μιχάλης Αεράκης: «Μου κάνουν πολλές προτάσεις στο Instagram, μέχρι και να εξομολογήσω»

Σασμός - Μιχάλης Αεράκης: «Μου κάνουν πολλές προτάσεις στο Instagram, μέχρι και να εξομολογήσω»

«Μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά» πρόσθεσε ο τηλεοπτικός παπά-Μιχάλης

aerakissasmos
Ο Μιχάλης Αεράκης έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του παπά-Μιχάλη στη σειρά «Σασμός» και σε πρόσφατη συνέντευξή του, περιέγραψε μερικές περίεργες προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, από τους τηλεθεατές.

Ο ηθοποιός ανέφερε μάλιστα, ότι ο κόσμος που τον βλέπει να κυκλοφορεί χωρίς τα ράσα του, νιώθει περιέργα. Σχετικά με αυτό είπε:

«Τους κάνει εντύπωση που με βλέπουν με τα πολιτικά, μου λένε "που είναι τα ράσα;". Έχω συναντήσει πάρα πολλά περιστατικά σε σημείο να μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά. Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους. Μέσα από το Instagram μου έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις, μέχρι εξομολογήσεις ή να ιερουργήσω σε εκκλησία, πολλά πολλά».



Στη συνέχεια της ίδιας συνέντευξης για το Secret, ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε για τους ιερείς στη χώρα και ειδικότερα, στην Κρήτη όπου και ζει μόνιμα.

«Στο πρόσωπο το δικό μου βλέπω την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιου κόσμου στο "ράσο". Έχουμε άξιους παπάδες σε όλη την Ελλάδα κι ιεράρχες, φωτισμένους ανθρώπου, αλλά μια που μιλώ για την Κρήτη, γιατί εκεί ζω, οι παπάδες στα χωριά είναι ένα με το κοινωνικό σώμα. Συμπεριφέρονται απλά, είναι οι άνθρωποι που η αποστολή τους αρχίζει μετά το "Δι’ ευχών" που λένε την Κυριακή», είπε.




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Σπάρτη - Κατέληξε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 25χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στα δύο αδέλφια στο Ηράκλειο

Τελικά μάθαμε να ζούμε τον κορωνοϊό - «Εξαφανισμένοι» από τις ΜΕΘ οι ασθενείς 40-65 ετών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης