Ο Μιχάλης Αεράκης έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του παπά-Μιχάλη στη σειρά «Σασμός» και σε πρόσφατη συνέντευξή του, περιέγραψε μερικές περίεργες προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, από τους τηλεθεατές.
Ο ηθοποιός ανέφερε μάλιστα, ότι ο κόσμος που τον βλέπει να κυκλοφορεί χωρίς τα ράσα του, νιώθει περιέργα. Σχετικά με αυτό είπε:
«Τους κάνει εντύπωση που με βλέπουν με τα πολιτικά, μου λένε "που είναι τα ράσα;". Έχω συναντήσει πάρα πολλά περιστατικά σε σημείο να μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά. Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους. Μέσα από το Instagram μου έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις, μέχρι εξομολογήσεις ή να ιερουργήσω σε εκκλησία, πολλά πολλά».
Στη συνέχεια της ίδιας συνέντευξης για το Secret, ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε για τους ιερείς στη χώρα και ειδικότερα, στην Κρήτη όπου και ζει μόνιμα.
«Στο πρόσωπο το δικό μου βλέπω την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιου κόσμου στο "ράσο". Έχουμε άξιους παπάδες σε όλη την Ελλάδα κι ιεράρχες, φωτισμένους ανθρώπου, αλλά μια που μιλώ για την Κρήτη, γιατί εκεί ζω, οι παπάδες στα χωριά είναι ένα με το κοινωνικό σώμα. Συμπεριφέρονται απλά, είναι οι άνθρωποι που η αποστολή τους αρχίζει μετά το "Δι’ ευχών" που λένε την Κυριακή», είπε.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.