Τζένιφερ Άνιστον: Ποζάρει άβαφη στο Instagram

Τζένιφερ Άνιστον: Ποζάρει άβαφη στο Instagram

Φορώντας το καπέλο και τα γυαλιά της, η ηθοποιός χαμογελά στην κάμερα και τους εκατομμύρια ακόλουθούς της, με φόντο τη θάλασσα

aniston28
Η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η διάσημη ηθοποιός αναρτά συχνά περιεχόμενο με φωτογραφίες και βίντεο στα social media, τόσο από επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και από χαλαρές της στιγμές στην καθημερινότητά της.


Στην τελευταία της ανάρτηση, η Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο σε κάποια παραλία. Φορώντας τα γυαλιά ηλίου της και ένα καπέλο, η 53χρονη ποζάρει χαμογελαστή στην κάμερα με φόντο τη θάλασσα.

Δείτε τη φωτογραφία στο Instagram
aniston_avafi


Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε πολλές από τις φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, υπάρχουν αρκετά στιγμιότυπα από τα «Φιλαράκια», όπου και πρωταγωνιστούσε, ως Ρέιτσελ, αναπολώντας συχνά στιγμές από τα γυρίσματα με τους συμπρωταγωνιστές της.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της μάλιστα, η Τζένιφερ Άνιστον πόζαρε φορώντας το φόρεμα που είχε «κλέψει» από τη γκαρνταρόμπα της τηλεοπτικής Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ).  «Σας θυμίζει κάτι αυτό το φόρεμα; Ακόμα το έχω», έγραψε σε story τον Ιούνιο, στο οποίο επισήμανε τη φίλη της, Κόρτνεϊ Κοξ.

anistonstory



 
«Πήγα εκεί που βάζαμε τα ρούχα και επέλεξα ένα φόρεμα που φορούσε η Μόνικα. Ακόμη το έχω και μέχρι και σήμερα, μου κάνει. Έχει μαύρη δαντέλα με μικροσκοπικά λουλούδια», είχε πει στο People. Αργότερα, η Άνιστον αναδημοσίευσε  και μια φωτογραφία με τον κομμωτή της, φορώντας το συγκεκριμένο φόρεμα.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 21χρονου Βρετανού

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές ανά εταιρεία - Παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειας για τα πάγια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε χωρίς μάσκα στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης